.

Виж резултатите на анкетата: bihte li zagubili devstvenostta si v purvata bra4na nosht

Гласували
198. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

35 17,68%
  • ne

163 82,32%
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Guest
    Преди около половин година я загубих и въпреки,че никога не бих съжалявала за това,че съм щастлива,знам,че нищо не продължава вечно вероятността да се омъжа за сегашният ми приятел е почти никаква... а би било толкова хубаво да прекараш живота си с човекът,който те е направил жена. Някак по-спецялно е, поне според мен...

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami imam v0lqta, n0 nqmam namereniet0 :P A pyk i ne se znae kf0 6te stane d0 t0gava (06te se dyrja pyk sym na 16 :P)

Голям фен
    Град
    sofia
    ne v nikukuv suchai
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Вече е късно да я губя

Da, ako se ojenia na 16...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от love_all
    Da, ako se ojenia na 16...
    Хаха е тогава ако съм ти баща не бой а убииство

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Не е задължително първият път да е провал, но верно по-добре да си пробвал...
    Иначе циганите се женят девствени... на 13г. От тях ли да взимаме пример?
    Хех,не но по-късно може!

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Omg ... koi namesi ciganite v tazi tema. Vse pak ne govorim za hora koito imat samo 1va i 2ra signalna sistema.

Za nqkoi moje da e otjivelica, za drugi simvol na 4istota i nevinnost.
    Tapoto oba4e e 4e se smqta za nqkfa golqma rabota i mn teen-ove go pravqt za da se dokajat pred nqkoi.
    Sometimes escape on time means that you win ...

ami az sym za ! zdaje towa sym reshila da naprawq .. shte chakam moq princ ot prikazkite .. samo dano go namerq skoro che imam nujda ot pyrwa brachna nosht ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Не е задължително първият път да е провал, но верно по-добре да си пробвал...
    Иначе циганите се женят девствени... на 13г. От тях ли да взимаме пример?
    LoL .. Az imam poznati cigani , i moga da kaja 4e te naistina se jenqt na 13 , no devstvenosta si q gubqt o6te na 10(rekorda koito znam , e na 8 godin edin naprail sefteto s nqkva na 10 ) Verno ot tqh primer ne trqbva da se vzima , ama kakto e tragnalo sq se ebem na po 13 , sled nqkoq druga godina 6te po4nem da se jenem na po 16 , sled o6te nqkoq druga godina 6te po4nem da se ebem na 10 , i nakraq i nie 6te se jenim na po 13 ...
    Pyk po temata si mislq ,4e e nevazmojno da zagubi6 devstvenosta si v bra4nata no6t tiq dni , makar 4e naistina nz koi be6e kazal , po romanti4no e taka .Pak i , ako i dvamata neznaqt kak e da go pravi6 s drugi i se obi4at , po skoro ne mislq 4e 6te izneverqvat .No vij , primerno predi svaatbata ,si imal drugo gadje i snego 4uk-4uk , ama ne go obi4a6 samo se spravq dobre i nali sega6niq deto se jeni6 za nego e dobyr , ama ne 4ak tolkova , se sled 2-3 godini bra4en jivot , 6te ti omrazne tova koeto ima6 ,6te se seti6 za minaloto i 6te iska6 pove4e..Be i predi 100 godini sa izneverqvali horata i 6te prodaljavat da izneverqvat,s iklu4eniq razbira se.Vajnoto e da ima istinska lubov , koqto da se zapazi "dokato smyrtta vi razdeli" , ina4e sux.

Cekc-Ha-Ekc
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    ще бъде пълен провал ако се чака до тогава !
    Съгласна съм,освен т'ва вече няма как да стане
    Spodelqm vi mnenieto

Повече от фен
    4estno da si kaja nz no ne sam protiv da q zaguba po rano daje iskam MAI po rano
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Ne...ne bix iz4akala do togafa spored men nqma nishty losho v tfa da prafish sex s 4ofeka kogoto naistina obichash...ne zavisimo na kolko si...tfa e moeto menenie!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Съгласявам се и с двете мнения.
    А и между другото съм си мислила колко ли ще е безинтересно, дори глупаво, ако цял живот съм правила секс с един единсвен човек.
    i az se prisaedinqvam ne iskam cql jivot samo sedin tva e bahti tapoto
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Цитирай Първоначално написано от eXciTiNg-BabY
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Съгласявам се и с двете мнения.
    А и между другото съм си мислила колко ли ще е безинтересно, дори глупаво, ако цял живот съм правила секс с един единсвен човек.
    i az se prisaedinqvam ne iskam cql jivot samo sedin tva e bahti tapoto
    saglasna sam!!!!!!

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    az s1m za da
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Guest
    Ако аз съм младоженеца и разбера,че булката е детствена ще пойскам развод

Мега фен Аватара на iiirish
    не виждам как вече ще върна времето назад

Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Категорично Не....Защо ли?Първо бих се наживяла...бих го направила и с други да знам,че този е точният човек,да се уженя за него и да не му изневерявам...Ако ми е първи ще ми е мн любопитно дали с друг ще е по-яко
    =D>
    *<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
    *<>* важното е да*<>*
    *<>*станеш и да продължиш напред*<>*

blqfFfFf em imam volqta da 4akam do pyrvata bra4na nosht ....noo....nqkoi da e chuval za chasovnik koito vryshta vremeto nazad

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

mi...

tva malko trudno 6te stane
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от avril_lavigne
    Мислила съм по този въпрос.Ако се омъжиш девствена и не изневеряваш на съпруга си,това означава,че през целия си живот трябва да правиш секс с един единствен човек.Не е оферта. А и все някога ще ти се прииска да опиташ с някой друг.А пък,ако се ожениш на 30 да речем?!В такъв случай до тогава ли трябва да чакаш??!Така,че отговора е НЕ!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен
    edva li she ima nqkoi trezven deto she dochaka....kamoli netrezven
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от yo-ma-nigga
    edva li she ima nqkoi trezven deto she dochaka....kamoli netrezven
    а колко си права !!!
    а и вече е късно ...иначе ..не не бих ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

и при мен е късно , но това само по себе си говори , че не бих желала да запазвам девствеността си до първата ми брачна нощ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си