- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bihte li zagubili devstvenostta si v purvata bra4na nosht
щом до 17 все още съм запазена....мога да изтърпя още няколко години без секс(има кандидати за секс,но за брак с мен..)и все пак - твърдо ДА
mn qsno,che ne bix... 1. tozi,za kogoto shte se omuja... da ne si mislq,che shte e devstvenmn qsno,che i toi nqma da e... tui,che ne bix
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
haha veche e kusno....![]()
Ха-ха-ха...не.
Ами не естествено. Ако не си паснем в секса, то какво ще излезе - цял живот незадоволени. Пък и ако изобщо стигна някога до брак, то ще е, защото много обичам някого, а как ще съм го обичала толкова време без да сме си го показали.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Ами аз не съм девствена.Но дори да бях пак щях да го направя преди брачната си нощ![]()
Не! Ако ще се омъжвам бих искала да опозная бъдещия си мъж както душевно така и физически. Да я имаме тая близост![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не Не Не и пак НЕ! Трябва да се наживееш преди да се обвьржеш за да не се обвиняваш за пропуснатото.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
kak puk ne shte chakam da se omuja i togava....nqma da stane...smisul purvo che shte qko proval i vtoro ne mi se chaka tolkova mnogo![]()
Вече съм си я изгубила девствеността,преди първата брачна нощ-тоест съм за секса преди брака...
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ами аз вече съм я загубил ... така че ... а иначе ако бях ... още девствен ... не бих![]()
ще бъде пълен провал ако се чака до тогава !
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
az ne sum detsvena,no ,ako bqx 6tqx da si se 4ukam kogato si iskam.to ne 4e sa ne go pravq.![]()
![]()
i az ne bih za6toto ne se znae dali 6te mi haresa hahahahahaha![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
NE!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Гласувах за "Не". Не смятам да се омъжвам рано, а да чакам до 23-25-6 години за първия секс....Струва ми се тъпо![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
пффффффффф абсурд ! кой по наше време така да се изразя ще чака да си направи сефтето първата брачна нощ..нз на мен специално ми се струва странно.Аз не бих чакала до тогава![]()
еми живеем в 21-ви век все пак... аз и да искам, вече не бих могла да чакам до тогава, ноо едва ли бих го направила дори и да имах възможноствсе пак да си с един човек през целия си живот и да не знаеш какво е да си с други, да не си опитвал различното, тръпката - не, не, тва не е за мен
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
nqma nishty losho da se ojenish bez da si imal/a polov kontakt seki sas svoite si razbiraniq i morali.....az lichno ne...
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Въпрос на убеждения може би незнам.Да,секса не е престъпление,но защо да не се чака до първата брачна нощ?Ако естествено искаш да чакаш и си убеден в това,защото ако срещнеш човек,който обичаш защо да не го направиш с него,а и има чувства.Трябва да се чака подходящият човек и ако той е човека за който искаш да се омъжиш защо не?
eeeee mn qsno to vinagi e mn predi tva
mi az q zagubih mnogo predi tova i be6e hubavo nz dali trqbva da se 4aka tolkova mnogo i ima li smisul
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ами при мен няма шанс как това да се случи![]()
зву4и леко романти4но,ама ако се омъжа на 30?!?
НЕ,определено не бих 4акала,а и ще искам да имам пове4ко опит все пак...
обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!