- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МиСлИтЕ лИ Че....?
МиСлиТе ЛИ Че ЕдНоОбРазИеТо,СиВоТаТА На ЕжЕдНеВиЕто и ПоВтАрЯнЕтО Наа НеЩаТА уБиВаТ ЛюБоВтА???
daaaaaaaaaaaaaa
Da opredeleno![]()
da
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Да, но това значи, че сте си омръзнали преди това.
emi dam. opredeleno. i ne samo lubovta ami absolutno vsi4ko![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
opredeleno e taka..........![]()
![]()
![]()
и според мен до някаква степен еднообразието убива любовта,но я има и другата страна може би точно сивото ежадневие ни кара да търсим начини да разнообразиим и да използваме всеки един подходящ момент да покажем на човека отсреща че ние го обичаме въпреки всичко.
Да имах едни такива приятели всеки ден зедно едно и също и то се виждаше че след време ще скъсат аз им го обясних но те тогава не вярваха преди месеци скъсаха по взаимно съгласие всичко се беше изпарило. Намериха си нови партньори но пак си останаха приятели и все още излизам с тях заедно. Останаха си приятели това е много добре. Та определено еднообразието води до изпаряване на всичко
Не. Понякога е трудно да се правят само интересни и разнообразни неща, особено при по дълги връзки. Ежедневието по скоро е изпитание за любовта - дали 2 човека се обичат дотолкова , че да не им пука за нищо и да не ги интересува че три месеца подред правят едно и също, стига да са заедно.
мИсЛя Че КаТо ГлЕдАм ТоЯ шРиФт С нЕкФи ПоВтАрЯщИ сЕ гЛаВнИ и МаЛкИ БуКвИ гУбЯ СмиСъЛа На ЦяЛоТо ИзРеЧеНиЕ рАзСеЯн От БЕЗМИСЛИЦИ
Opredeleno DA ! Sajalqvam da go kaja no e taka i sam go prejivqla daje... Opitai se da raznoobrazish vrazkata si - ima tolkova nachini... i ako vse pak ne s epoluchi... znachi nqma smisal da gubish i svoeto vreme i na "polovinkata si"
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
daaaaaaaaaa az mn mraza skukata...
След изневярата и лъжата това са нещата, които най-много убиват любовта.
ако наистина Обичаш някого, а не просто да имаш някви си чувства към него или да е само привързаност, то времето, прекарано заедно, никога няма да ти се стори еднообразно, тъй като самият факт, че си с него ще прави моментите специалнидори и нещо, което правите многократно, ще ти се струва прекрасно и ще ти е толкова хубаво, сякаш се случва за първи път
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мисля,че ДА!Обаче ако имате някакви по силни чувства не мисля,че ще се допусне еднообразие и сивота...
f@nt@zi@
и аз мисля така.Първоначално написано от f@nt@zi@
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
ami DA opredeleno
Да точно!
Ми не....то мене ми е яко да съм с човека който обичам а какво ще правим и дали ежедневно го правим си идва само и никога не ми е скучно
da opredeleno