Така...Този път няма да искам мнението ви дали да или не. По коледните празници ще се поопарича, та си мислех да направя нещо ново за себе си. Един от вариантите е пиърсинг на носа. От предишната тема, която прочетох преди малко, за пиърсинг на носа, разбрах, че не остава много голям белег и това ме обнадежди.
Та, случайно, ако вие имате или някой ваш приятел, бихте ли споделили дали боли като се пробива, с какво се пробива, колко време трябва да зарасне и което ме интересува повече - много ли боли след самото пробиване. Защото аз си пробих миналата година дупки на ушенцата (още двечки на едното ушо) и умрях от болки. Никак не ми понесоха - сменях обиците, мазах ги с некви работи, свалих ги и пак ги сложих - ама не спря да ме боли. Казаха ми, че някои тела просто не понасят разни такива неща в себе си. Но аз пък искам да пробвам.
А и ако някой има достоверно инфо за някакви студия из София , където подобни неща се правят бързо , лесно, безболезнено и най-вече както трябва - нека даде насам. И за цените , ако ме ориентирате няма да ви се разсърдя
Благодаря
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.