.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

KAK SE POSTIGA BLQSAKA NA KOSATA

KAJETE NE6TO KOETO NAISTINA DA E EFIKASNO

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    има ужасно много продукти за блясък и подхранване - балсами, шампоани, серуми, маски и т.н.
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Блясък се постига с нетретиране на косата /неслагане на продукти за оформяне на прическа, некъдрене, неизправяне, небоядисване/. И подходящ шампоан.

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    vzemi si kristali za kosa.naistina pomagat.az si imam i dori da mi e mn suha i gadna kosata kato si sloja i si stava super
    get off.

tedka_medka
    Guest
    gliss kur sa za bliasak-mn sa dobri.az polzvam nego i sam adski dovolna.ima i edna maska-20ml za 1.8lv za mn izto6tena kosa sa6to e hybava. az dnes si q napravih vapreki 4e ne e izob6to izto6tena.ako pita6 men porovi se iz tozi forum i potursi vs za kosa i po4ni da si q poddarja6.az sam taka ot 1 mesec i ve4e vsi4ki me pitat samo za kosata mi - kak q poddarjam,kakav 6ampoan izpolzvam i t.n.oba4e smqtai 4e az sega sam na 16 a se6oar sam izpolzvala posledno kogato bqh na 7 god dano da sam bila polezna

Голям фен
    Град
    sofia
    зависи от това каква ти е косата (суха, мазна, нормална), дали я боядисваш, дали използваш преси, маши, сешоари и такива работи навярно си ги знаеш... мойта е суха и боядисвана и след шампоана задължително ползвам балсам, отделно маска и кристали, чат пат за разнообразие вместо маската слагам ампулка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си