Zna4i zapoznata sum s toq problem i moga da ti kaja slednoto i e sigurno:zna4i da znae6 4e trevata nai trudno se iz4istva ot organizma.i na men mi praviha test i za joina izleze polojitelen.edinstveniq na4in e sega 20 dena da ne pu6a 4e kato mi napravqt test si4ko da e 6.za amfetite do 10 dena mogat da ti gi otkriqt v urinata nai-mnogo 2 sedmici.za da gi iz4isti6 po-burzo logi4no e 4e trqbva mnogo na4esto da pikae6.za tova pii mnogo te4nosti ediniq variant.drugiq pone po 2-3 kofi4ki kiselo mlqko na den to mnogo pre4istva,su6to ananasa i limona imat anti toksi4no deistvie.a moje6 i da vleze6 i da pita6 v nqkoq apteka za ne6to koto te kara da pikae6 po 4esto i vuob6te za pre4istvane.ako ti zimat kruv zemi si te4na glukoza ili na prah i q slagai v mlqkoto tq pre4istva kruvta.no moga da ti kaja 4e edva li 6te ti zemat kruv,za6toto kruvnite testove sa mnogo skupi okolo 100lv. i gi nqma navsqkade edva li 6te ti zemat kruv.te obiknovennite sa na cena 30lv. taka 4e napavi tova koeto ti kazvam i nqma da sujalqva6 ot opit ti go kazvam,na men mi nameriha samo marihuanaa tova za vizina moga da ti kaja 4e e pulna glupost