.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    abe momi4e ti naistina ne si dobre kakyv ti seks na 11. male ako tova naistina sa horata koito idvat sled nas nemi se misli brat mi koito e s 10 godini po malyk ot mene koga 6te po4ne da pravi seks. tova e nenormalno

Супер фен
    Град
    София
    ШЪ ПОЧИНА ЧЕСТНО...ако тва е истина напраУ не знам с коя ръка да се прекръстя

za6tooooooo vse na men zan4i vijte tazi tema http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40857 v neia sum izrazil vsi4ko koeto iskamj da kaja tuk i sega

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Guest
    4e kvo be i az bix i go slojil v malkata tqsna pyt4ica.....kvo my e nenormalnoto.....daje i v dypenceto.....

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    tuka nqkoi pak se ebava s nas(normalnite hora)
    ta ne 11 az onaq rabota nemojeh da si nadurvq pa kamoli sex da pravq
    a taq deto se ebava sigurno nee vijdala h.i prosto si mislqt 4e kato lujat taka nqkoi she im povqrva
    i dano taq deto se ebava s nas nqkoi den nqkoi ciganin da q hvane i da q razpori

hxAHXahXAHAHX BASI gavrata nekfo 11 godini omfg tfa dali ima 1.50 ? siurno mu se pikae no si misli 4e mu se prai

MenzisMen
    Guest
    666 alo mome makar i da si nevrasno ne si li 4uvalo za vazelin???

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    [quote="MenzisMen"]666 alo mome makar i da si nevrasno ne si li 4uvalo za vazelin??? [/qu

=D>

Повече от фен
    nz za6to ma ima gel4eta vazelin4eta probvai s tqh
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на 11 съм
    Лелееееее къде си тръгнала ти бе скъпа....ти в ред ли си???На къде е тръгнал света!!!
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Vzemi izchakai da stanesh pone na 15 togava vsichko shte e nared. Ne zapochvai ot tolkova malka. Na toq svqt ima vreme za vsichko.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ne`znaina
    сорка мноу ама 11 годишно недоразвито къде си трагнала...
    Наистина все още не си се доразвила!!!Правенето на секс в тази възраст(ОСОБЕНО АКО ПЪК НЯМАШ И МЕНСТРУАЦИЯ)е особено опасно!Можеш да получиш сериозни физически травми!!!Помисли си добре дали е разумно на тази възраст да започнеш да водиш полов живот!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: не мога да се овлажня отдолу :(

та какъв е проблема: почваме си с моя приятел,всичко точно,полекичка,бавно,спок йно,идва момента да го вкара и какво?!прекалено сухо. защо според вас се получава така? не е заради притеснение,и физически и психически съм готова за секс,искам го,но не става...
    идеи?
    темата не е бъзик
    Ми да не ти го вкарва направо бре. Да те излиже хубаво преди това и няма да имаш проблем.

ok 11 godi6nata.. 6te o4akvame vkliu4vane i ot 10 godi6niq ti priqtel..ot kade da si kupi pompa za pi6ka..4e da te zadovoli.. pak tvoita sledva6ta tema sigurno 6te e otkade da si kupi6 kam6ik i puhkavi beleznici.. ili pak kolko struva edna analna palka... q se stqgai... ti sigurno si o6te na pampersi pak 6te ni govori6 na nas za 4ukane... nedonaebani hlapetii..

Повече от фен
    mn qsno,4e na 11 god nqma da se navlajnqva6 dostatau4no,ta polovatta ti sistama ne e o6te razvita napulno,iz4akai o6te malko i 6te strane
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Gorgoroth
    Guest
    на 11 съм
    На 11 готова била Путка нещастна. И на колко е приятеля ти?! на 11 и половина сиорно. Ти още менструация няяш за секс била готова. Аз на 11 не съм знаела кфо е да се "овлажня"/не каам че ся съм голяма/ Ама вие сте мн зле бе...просто няям думи...немоа си предстафа че някфа ф4ерашна пикла на 11 секс тръгнала да прай. и кФо физически била готова леле...леле... 120см имаш ли ?! Баси курвата проста...

П.П. сори деба ама тфа вече е извратено на 11... изчакай поне 13-14 /макарче и тогава е рано/ Тогаа мисли за тфа...Бати нещастницата...

looper
    Guest
    хаха е кво да се прави...4ти клас ще мислят другата година къде ще се напият за отпразнуването на отминалата учебна година и как ще направят една масовка... хахаха

Guest
    ei .....tii...na 11god???ole pro6tavai me i ne mi se obijdai no si o6te malka(vaob6te ne se pritesnqvai,az sam na 17 godini i sam go pravila za 1-vi pat predi 6 meseca..i kvo s edin na 20,t.e. toi mi e gadje no da ne navlizame v podrobnosti)neiskam da te pla6a mo problema moje da se re6i 4rez lekarska namesa,az dosega ne sam imala problemi,slava bogu sam si O.K.,o ne se kosi prosto potarsi nqkakva pomo6,pogovori s blizki,ili na 4ovek ot sem.na kogoto ima6 doverie!!

Guest
    Ми...има много на4ини:с марку4,с кофа с вода,напрао от 4е6мата...

Re: не мога да се овлажня отдолу :(

Цитирай Първоначално написано от fergieson
    awe ei detence,az na 11 nqmah menzis oshte...mali ot malki...hora veche ne razbiram kakvo stava,kade se namiram tova li e badeshteto ni? zashto? zashto milo dete mislish da pravish sex na 11 godishna vazrast?kakva e prichinata?ne mislish li che si oshte malka?momcheto s koeto mislishda go pravish na kolko e?i vsashtnost kak vaobshte smqtash che moje da si dostatachno ovlajnena,sled kato si na 11?awe ei malkata,hvani se v race.varvi si igrai na krienica s ostanalite na tvoqta vazrast i si trai,pone dokato ne ti doide menzisa,ili ne poluchish okusmqvane vse nqkade... kazvam ti kogato stanesh golqma i ti doide uma v glavata (ako vaobshte doide) mn,mn shte sajelqvash.
    leleeee 4e moqt brat e s edna godina po golqm.... i daje ne mu minava takova neshto prez akyla.... na 11 da misli za sex... naistina nqmash akyl... ne gledai ot drugite... tva sexa vze da stava kato drehite moderen... lelee nakyde otiva tozi svqt... sled izvestno vreme sigurna na 8 6te po4vat..
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

maika ti
    Guest
    da kurvo ako iskat da se ebat i na 5 godinki tebe kvo te drapa putkata za tqh nali ti se tarkash v raba na parnoto ve4er pred televizora!!!

Venito1
    Guest
    Pravete analen sex dokato po4ne6 da se ovlajnqva6

Guest
    Не съм малка гаджето ми е на 68

Guest
    Не съм малка гаджето ми е на 68
    e toi da ne e diado ti be?ti mn divo se bazika6 s nas.kurva dolna.na 68 bil.zna4i si popadnala na pedofil.ami vzimai se v race!!!

Супер фен Аватара на rakiQ
    омфг на 11 год има млеко по устата и почва да ми се ебе.лелелелеллеееееееееее еееееееее как може такова нешо бе...ти кат станеш на 15 не свирки а нз кфо ше правиш......................... и ше ти кажа проблема къф ти е
    нито имаш бяло течение нито имаш менсиз
    ужас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си