.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    омфг на 11 год има млеко по устата и почва да ми се ебе.лелелелеллеееееееееее еееееееее как може такова нешо бе...ти кат станеш на 15 не свирки а нз кфо ше правиш......................... и ше ти кажа проблема къф ти е
    нито имаш бяло течение нито имаш менсиз
    ужас!
    приятел това потвърждава наблюденията ми от няколко месеца че дечковцете са почнали да се ебат като зайци ве боже боже...колко мъка има по тоя свят......

t aZ that u r kissin'
    Guest
    MALEEEE 4E TI VAOB6TE ZNAE6 LI KAKVO E SEX?!!! tz.tz...az da bqh po4anala da se eba na 9 togava ...tva kvo e sastezanie li?

leleeeeee na 11 godini i e tragnala da pravi sex.Do kade stigna sveta....E logi4no 4e nema da moje6 da se ovlajnqva6.Pone iz4akai do 15-16 nekade na 11 ne e li ti rani4ko...Maleeeeeeee toi moje li da go digne vop6te kato e na 68? Maiko ako sadu6 ponegovite godini moje da ti e dqdo...vop6te ti se 4uda na akala na 11 godini tragnala da prai sex...Ili tuka ni se bazika6 ili ti hlopa ne6to daskata....

Guest
    вие пък .. колко сте уграничени
    в кой век живеете ? 11 години е идеална възраст за започване на полов живот

Mili4ka,samo da te svetna po toq vapros 4e seki prai kvoto si iska ne sme ograni4eni tva 4e ne sme pravili sex na 11 godini kato tebe ne ozna4ava ni6to.Ti kvo iska6 na 11 godini o6te ne ti e do6lo i si tragnala da se ebe6 sas nekvi starci kade ako vop6te moje da go dignat....i posle 6to ne moga se ovlajna..

Guest
    аз имах същия проблем,но откакто гаджето стана "шпакловчик" вече всичко е наред ако не сте опитали,пробвайте и съм сигурна,че ще подейства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си