.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: bedra

ti si moq
    Guest

bedra

zdr .molq da mi dadete syvet.problema e sledniq.ne 4e sa mi debeli krakata,no imam nujda da namalq obiklokata na bedrata malko.zanimavam se sus fitnes i zatova vi moql da mi prepory4ate neshto za da mi otslabne leko vutreshnata 4ast na bedrata no bez da mi stavat muskulite na praseca i bedroto golemi.shtoto ot stepera i koleloto mai to4no tva stava

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    ами то принципно има два уреда във фитеса, които ти вършат доста добра работа, но не знам как се казват, затова ще ти ги опиша:

първият е за вътрешната част на бедрата и идеята му е да избутваш определен брой килограми; в общи линии сядаш на една седалка и събираш и разтваряш крака ....

вторият е напълно идентичен на първия, но е за външната част на бедрата

аз лично преди тренировка се увивам във фолио и така повече се изпотяваш ....

надявам се да съм ти помогнала, макар че като чета описанието аз самата не си го разбирам ...

Супер фен
    Хаха, лудница е с тия червени запетайки. =D>
    Уредите се казват аддуктор и абдуктор машина и имат ефект, но трябва да правиш доста повторения. По принцип е трудно да намалиш обиколка на мускул, трябва да тренираш с много повторения и малко тежест. Избягвай степера!

Цитирай Първоначално написано от the_destiny

първият е за вътрешната част на бедрата и идеята му е да избутваш определен брой килограми; в общи линии сядаш на една седалка и събираш и разтваряш крака ....

вторият е напълно идентичен на първия, но е за външната част на бедрата

Да наистина тези двата уреда действат. Но според мен по-добро е прозрачното фолио.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си