- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- daite malko podkrepa!
zdraveite!az skoro zaminavam za 4ujbina da jiveq i v momenta mi e super trudno.depresiram se i sum v ujasno nastroenie.az 6te zamina i nqma druga put.q sa razkajete kak e tam?az tuka si imam priqtelite,kuponite a be qko si mi e i se ot4aivam pri misulta 4e 6te izgubq vsi4ko tova.vse si mislq 4e e gre6ka i trqbva da ostana tuka v Bulgaria.pomognete mi!iskreno 6te sum vi blagodarna!!!
ee eii spoko de.Znam 4e e tyjno ama i tam 6te nameri6 priqteli v posledstvi.Kade 6te zaminava6?Pyk i tam 6te ti e moje bi mnogo po dobre stava duma za tvoeto byde6te 6tom si reila da zaminava6 zna4i ima za kakvo ne trqbva da sajelqva6 misli pozitivno
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
za viena 6te zaminavam!znam 4e e taka za bude6teto i tn no mi e adski trudno i naprekusnato pla4kam![]()
Ne se pritesniavai za nishto. V nachaloto, moje bi purvite 3 meseca shte ti e trudno, nostalgiata vinagi shte ia ima, no shte mine. Shte napravish priateli i tam, viarvai mi ot lichen opit ti go kazvam. I na men mi beshe mnogo tujno kato napusnah BG, misleh si che niama da moga da napravia priateli, no se okaza protivopolojnoto. Vsichko shte e OK, prosto triabva vreme. Aide uspeh ot men i viarvai mi shte se spravish.![]()
mersi mnogo!![]()
Успех.![]()
Успех и никога да не забравиш ,че си българин.Запомни винаги може да дойдеш в българия която ще те приеме с широки обятия ,за да видиш стари приятели
re6enieto si e li4no tvoe mislq az,vij plusovete i minusite na situaciqta!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Същото ми беше и на мен когато трябваше да замина да живея във Лос Анджелис.Беше ми трудно,хиляди пъти събирах и оставях куфарите,депресирах се и постоянно плачех,но един ден казах не и никъде нне отидох!Все още съм си тук-в БГ!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Здрасти!
Нека ти дам един съвет - не се притеснявай толкова...може би ти звучи странно, но животът навън е поносим и в много отношения по-добър...Не знам дали изборът е твой или на родителите ти...но както и да стоят нещата, това е крачк, която може би трябва да направиш. Страхът е напълно нормален и уместен, но след него идва и задоволството, че си променила живота си към по-добро...
Най-добрата ми приятелка замина за Канада преди пет месеца...точно на 1 февруари...немога да ти опиша колко трудно ми беше на мен, но знам и как точно се чувстваше тя...през многото време, което имахме преди да замине (аз знаех близо 2 години преди това) имах шанса да преживея с нея всички препядствия, колебания, пред които се изправи. И макар че много ме болеше, че ще я загубя, аз никога не я обезкуражих....напротив...уб ждавах я, че ще се справи и че това не е грешка...
Знам, че животът ти в момента сигурно е хубав, но повярвай някъде другаде по тази земя има място, където също ще се чувстваш добре. от теб зависи да направиш живота си там хубав и дори по-добър от сегашния...А какво да оачкваш....несъмнено много трудности...много изпитания...но ако събереш сили и се справиш отначало...ще видиш и хубавите страни....
Мога да ти пожелая само един красив и изпълнен с положителни емоции живот...и никога не забравяй България!!!
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me