Здрасти!
Нека ти дам един съвет - не се притеснявай толкова...може би ти звучи странно, но животът навън е поносим и в много отношения по-добър...Не знам дали изборът е твой или на родителите ти...но както и да стоят нещата, това е крачк, която може би трябва да направиш. Страхът е напълно нормален и уместен, но след него идва и задоволството, че си променила живота си към по-добро...
Най-добрата ми приятелка замина за Канада преди пет месеца...точно на 1 февруари...немога да ти опиша колко трудно ми беше на мен, но знам и как точно се чувстваше тя...през многото време, което имахме преди да замине (аз знаех близо 2 години преди това) имах шанса да преживея с нея всички препядствия, колебания, пред които се изправи. И макар че много ме болеше, че ще я загубя, аз никога не я обезкуражих....напротив...уб ждавах я, че ще се справи и че това не е грешка...
Знам, че животът ти в момента сигурно е хубав, но повярвай някъде другаде по тази земя има място, където също ще се чувстваш добре. от теб зависи да направиш живота си там хубав и дори по-добър от сегашния...А какво да оачкваш....несъмнено много трудности...много изпитания...но ако събереш сили и се справиш отначало...ще видиш и хубавите страни....
Мога да ти пожелая само един красив и изпълнен с положителни емоции живот...и никога не забравяй България!!!