- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- daite malko podkrepa!
Здрасти!
Нека ти дам един съвет - не се притеснявай толкова...може би ти звучи странно, но животът навън е поносим и в много отношения по-добър...Не знам дали изборът е твой или на родителите ти...но както и да стоят нещата, това е крачк, която може би трябва да направиш. Страхът е напълно нормален и уместен, но след него идва и задоволството, че си променила живота си към по-добро...
Най-добрата ми приятелка замина за Канада преди пет месеца...точно на 1 февруари...немога да ти опиша колко трудно ми беше на мен, но знам и как точно се чувстваше тя...през многото време, което имахме преди да замине (аз знаех близо 2 години преди това) имах шанса да преживея с нея всички препядствия, колебания, пред които се изправи. И макар че много ме болеше, че ще я загубя, аз никога не я обезкуражих....напротив...уб ждавах я, че ще се справи и че това не е грешка...
Знам, че животът ти в момента сигурно е хубав, но повярвай някъде другаде по тази земя има място, където също ще се чувстваш добре. от теб зависи да направиш живота си там хубав и дори по-добър от сегашния...А какво да оачкваш....несъмнено много трудности...много изпитания...но ако събереш сили и се справиш отначало...ще видиш и хубавите страни....
Мога да ти пожелая само един красив и изпълнен с положителни емоции живот...и никога не забравяй България!!!
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me