.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Супер фен

Da hodish s jenen...

Kakvo bihte si pomislili za momiche,koeto hodi s jenen maj?Dali vednaga bihte i lepnali ponqtieto "kurva" ili neshto ot sorta?

Повече от фен
    Да,бих й лепнала етикет "ку*ва".
    Не може да разбива живота на двама човека,колкото и да го обича.
    Ако семейството се разбива,поне да почака да се разведат.
    Но да разрушава така живота на хората,определено е едно от най-пошлите неща,които може да направи една жена.

Re: Da hodish s jenen...

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Kakvo bihte si pomislili za momiche,koeto hodi s jenen maj?Dali vednaga bihte i lepnali ponqtieto "k***a" ili neshto ot sorta?
    Хм чак курва не, но шибана кучка да щото той е ЖЕНЕН!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    за мен лично...хора които се опитват да развалят семейства или връзки .... не са хора! заслужават си да ги оставят на ..човекоядни мравки ..например!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest

nqma da q pomislq za k***a,dokato ne se uverq che naistina e takava.

Супер фен
    No v sluchaq momicheto ne im razbiva jivota,zashtoto toi veche e razbit,te ne mogat dori da se ponasqt,po-tochno toi neq,tq neprekasnato go revnuva bez prichina,darji se s nego,sqkash e neina sobstvenost,zadushava go,tova normalno li e spored vas?A tazi,koqto narichate k*rva mu dava vsichko,ot koeto se nujdae,razbira go,obicha go i t.n.

Guest
    Sexapilna_kukla, то е ясно че ти си тази с женения мъж... Майка ти знае ли?

CRaZy_IKTe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Sexapilna_kukla, то е ясно че ти си тази с женения мъж... Майка ти знае ли?
    tochno i qsno
    P.S. mnogo qsno che si kurva kvo se pravish

Повече от фен
    No v sluchaq momicheto ne im razbiva jivota,zashtoto toi veche e razbit,te ne mogat dori da se ponasqt,po-tochno toi neq,tq neprekasnato go revnuva bez prichina,darji se s nego,sqkash e neina sobstvenost,zadushava go,tova normalno li e spored vas?A tazi,koqto narichate k*rva mu dava vsichko,ot koeto se nujdae,razbira go,obicha go i t.n.
    Ясно за кого се отнася проблема.
    Ако намеренията му са сериозни към теб,ще предприеме нещо.
    Ако те обича,ще продължи живота си с теб.
    Но ти на колко си години? А той на колко е? Жена му знае ли за вас? А деца имат ли си?
    Брака е нещо много сериозно,знай го.

Супер фен
    Namereniqta mu sa seriozni,zashtoto daje misli da se iznasq ot tqh,veche ne izdarja,tq shte go pobarka,no edinstveno oshte se bavi zaradi deteto...zashtoto tq go zaplashva,che poveche nqma da go vidi,ako toi q napusne.Az sam na 17,a toi na 25

ох,как да не го ревнува като си му "любовница".той баща ти да разбере хубаво ще те подреди!Тъпи Пубертетчета,няма си гледат наборите скача на голямо!!

Супер фен
    tipi4na gadnqrka i za jalost gi ima mn kat teb ne znam dali si kurva ama zaslujava6 edin qk boi ot jena mu!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    predpochitam da se hvana s nqkoi po-golqm,a ne s nqkoi piklio,koito vse oshte ne znae kakvo iska i edinstveno da misli za sex!E,mersi sam!

Guest

jivei za miga kupon da stava!!!

za6to obvinqvate momi4eto,jivota si e nein i 6te si pravi kakvoto si iska,koi ste vie 4e da q opredelqte kakva.Vie da ne si mislite 4e na vas nqma da vi se slu4i takova ne6to.Da xodi6 s jenen maj ne e prestaplenie,6tom toi q iska,zna4i ima ne6to koeto ve4e ne mu xaresva v jena mu.Taka 4e ne se izkazvaite kogato ne ste na neino mqsto.Podkrepqm te i ne slu6ai kakvo ti kazvat tuk.Ako na teb ti xaresva ne obra6atai vnimanie na nikoi,ti si znae6 nai dobre

Супер фен
    Blagodarq za razbiraneto mila,az ne im obrshtam vnimanie,no prosto mi beshe liubopitno da vidq kakvo mislqt.Predpolagah kakvo shte e mnenieto im,no vse pak te ne sa na moe mqsto i ne znaqt kak stoqt neshtata

Guest
    Ааа, ама той и дете имал... Ей, момиче, не се занимавай с женени мъже с деца, защото няма да прокопсаш. Познавам няколко такива жени, които развалиха семейства, ожениха се, а в последствие мъжете им ги заразяха и ги оставиха сами с децата. Така че постави се на мястото на жена му и детето - нищо не гарантира, че това няма да се случи и на теб един хубав ден. Пък и един мъж способен ли е да кръшка , значи ще постъпи и с теб така...Толкова необвързани има, ти със семейните се хващаш... Но то човек трябва да има малко съвест - в днешно време тази дума е кът.
    В крайна сметка всеки сам си избира - аз никога не съм посягала да разваля някаква връзка - има ли си приятелка момчето и да го обичам никога няма да тръгна да разделям хората. Но това е от моята гледна точка, ти си друг човек, с други принципи. Не мога да ти давам акъли с това как бих постъпила аз.

Супер фен
    predpochitam da se hvana s nqkoi po-golqm,a ne s nqkoi piklio,koito vse oshte ne znae kakvo iska i edinstveno da misli za sex!E,mersi sam!
    Абе ей пикло,ти за каква се имаш?!Въпроса не е,че "скачаш" на голямо,а на женено Замисли се мнго сериозно...ако търсиш успокоение,че не си ку*ва,спокойно не си,ти си просто една долна тъпа овца!Съжалявам,но си точно такава...оставяш едно дете без баща,за да си задоволиш сексуалните нужди Я се осъзнай....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    Koi e kazal,che shte go ostavq bez bashta,az ne iskam tova ot nego.I ako obichash nedei da obijdash,zashtoto ne si na moe mqsto,puk i ne che tolkova me interesuva mnenieto ti,no...kakto i da e

Повече от фен
    Е*а си егоистката си.Мислиш за себе си и как на теб ти е угодно.Не мислиш за другите,какво им причиняваш.Чудя се...удоволствие ли ще ти бъде да си щастлива,но да знаеш,че правиш други хора нещастни! Не аз съм човека,който трябва да ти дава морални уроци,но се замисли...
    А щом мъжа е нещастен с нея-да е мислил,да не е бързал да предприеме толкова важна крачка!
    Друго не мога да кажа...Живейте си животеца...

nqma da e parvoto dete nito 6te e poslednoto bez roditeli,a i tq ne e kazala 4e toi nqma da darji na deteto si ili 4e nqma da go vijda.Vie 6te se izkarate o6te malko i svetici.Tq ne e nito k*rva nito e tapa i ne mislq 4e e razvalqla ne6to,koeto ve4e se e razvalilo.Vie znaete li zna4enieto na dumata k*rva 4e i kazvata 4e e takava,tq kakto i toi imat 4ustva edin kam drug.Taka 4e moje da si spestite komentarite ot koito nqma smisal

Guest
    Не знам дали си к*рва,но май не можеш да мислиш!!!
    Замисли се малко,представи си,че баща ти тръгне с някоя малка пикла и те зареже с майка ти!Ами ако мислиш,че това ще ти хареса продължавай да съсипваш чужди животи!То брака да не се прави ей така между другото,защото нямат какво да правят!Ако се разведат тогава ще говорим!

Guest
    А защо си писала в раздел Секс,да не би заради това да ходиш с него!!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от reinalda
    nqma da e parvoto dete nito 6te e poslednoto bez roditeli,a i tq ne e kazala 4e toi nqma da darji na deteto si ili 4e nqma da go vijda.Vie 6te se izkarate o6te malko i svetici.Tq ne e nito k*rva nito e tapa i ne mislq 4e e razvalqla ne6to,koeto ve4e se e razvalilo.Vie znaete li zna4enieto na dumata k*rva 4e i kazvata 4e e takava,tq kakto i toi imat 4ustva edin kam drug.Taka 4e moje da si spestite komentarite ot koito nqma smisal
    От всяко мнение има смисъл.Поне ще разбере другите какво мислят за постъпките й Никой не иска да взима решения вместо нея.Тя най-добре знае какво иска и какво й предстои-една трудна борба за човека,когото обича...Просто всеки си изказва мнението

Guest
    Az ne sasipvam nichii jivot.Kakav e smisala kato tezi hora ne se ponasqt da jiveqt zaedno,taka samo si prichinqvat bolka edin na drug.A tova ne znachi,che kato sa razdeleni toi shte zabravi za deteto i nqma da se griji za nego.Radvam se,che pone ima nqkoi hora,koito me razbirat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си