.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    Varna

momi4eta kak obi4ate da vi celuvat

taia tema znam 4e ne za tuka ama iskam otgovor. kak obi4ate da vi celuvat kajete na4ini i opi6ete podrobno.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Град
    hmmm... Far Away...In The Paradise...!!!
    Ami zavisi ot mnogo ne6ta...Az po princip obi4am kogato priqtelqt mi me celuva mnogo nejno i leko i edva,edva dokosva ustnite mi...adcki qko e...No i strastnite celuvki su6to sa mnogo vuzbujda6ti...zavisi...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз обичам съвсем лекичко и сладко
    но и една дълбока целувка е много готина, със лекичко захапване ... абе всякак обичам, стига да е с точния човек.
    алелуя.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    аз обичам съвсем лекичко и сладко
    но и една дълбока целувка е много готина, със лекичко захапване ... абе всякак обичам, стига да е с точния човек.
    otnasq se i za men...a obojavam i celuvkite po vrata.....

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Аз обичам всички целувки,но много е готино когато момчето тръгне да те целува,но не го прави....т.е. доближава се до теб,допирате устни,но той не те целува.След 2 мин. вече не издържаш и искаш да му се метнеш и да му разкъсаш дрехите! (поне при мен е така...много яко трикче )
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    Az obi4am da me celuvat bavni4ko i mnogo leki4ko da se dobira do men No obi4m su6to gore6tite celuvki,strastnite-da te celuvat s jelanie-xax a su6to kakto ve4e nqkoi e pisal tuk obi4am po vretleto-ponqkoga me vazbujda

аз все още не съм се целувала(на 15 съм ),не съм грозна изобщо а мисля че не съм намерила момчето,с което да ми е първата целувка...

Мега фен
    Най-вече обичам аз да целувам. Мразя да ме забутат в някой ъгъл и да не мога да мърдам. Чувствам се перфектно, когато го хвана за главата и я дърпам назад, когато искам да се освободя малко.

Фен
    Град
    Pld
    po vajnoto za men e da e s toq kam koito pone si ima6 nqkvi 4ustva ian4e.. no porincip pove4eto momi4eta obi4ame nejno i vnimatelno ... ni si vri mn ezika (ako tq ne go pravi),pove4e si igrait e ustnite i pribirai zabkite priqtno e da pridarja6 glavta na momi4eto ne da q natiska6... abe ako si gledal romanti4ni filmi..znae6 kak \/
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Mmmmm zavisi... kogato sam razgoreshtena obicham strastnite celuvki... ponqkoga obicham da se zaigravam s priqtelq si - s ustnite, s ezicheto mu... haresva mi da go mamq - da mu predloja usnite si i v momenta v koito pochti e vpil svoite ustni v moite, da se otdrapna... toi se iznenadva i ako se otdrapne, az si vzemam celuvkata ot nego ili ako pukne se otdrapva i prodaljava da me "goni" dokato ne me celune Taka se uvelichava i jelanieto, a samiq instinkt na zavoevatel se proqvqva po-silno koeto v dadeni momenti mn mi haresva...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Mmmmm zavisi... kogato sam razgoreshtena obicham strastnite celuvki... ponqkoga obicham da se zaigravam s priqtelq si - s ustnite, s ezicheto mu... haresva mi da go mamq - da mu predloja usnite si i v momenta v koito pochti e vpil svoite ustni v moite, da se otdrapna... toi se iznenadva i ako se otdrapne, az si vzemam celuvkata ot nego ili ako pukne se otdrapva i prodaljava da me "goni" dokato ne me celune Taka se uvelichava i jelanieto, a samiq instinkt na zavoevatel se proqvqva po-silno koeto v dadeni momenti mn mi haresva...
    \/

lqli
    Guest
    az obi4am vsqkak vajnoto e da me celuva lubimiqt mi 4ovek togava e nai-hubavo

Guest
    po princip i az obi4am strastnite celuvki i te napposledak vse biaha takiva,no predi dva dena ne znam kak se polu4i no toi me celuna sqka6 bqhme na 1 sre6ta...ohhh be6e neveroqtno...opitahme se da povtorim i posle no na men vse mi stava6e sme6no za6toto ve4e 2 god. sme zaedno vse pak

ae si4ki momi4eta haresvat lekite nejni i sexy celuf4ici... li4no na men nai mi haresva kogato me celuvat po vratleto posle nagore.... i kogato stigne do u6enceto mi da go 4uvam kak di6a(pu6ka) lele tva me vludqva... naprao moe da me poburka nqkoe mom4e taka Ama da vidite kato go napraq na nqkoe mom4e... dari go 5 dena
    КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл нО Не На дУмИ ИЛи На шЕгА?

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Зависи в кой момент е!
    Понякога обичам леките целувки,но друг пъ ми харесват по грубите и страстните,а най-обичам,когато момчето ме захапва лекичко по долната устна!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    абе всякак обичам, стига да е с точния човек.
    съгласна!:]
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от Slipped Away
    Зависи в кой момент е!
    Понякога обичам леките целувки,но друг пъ ми харесват по грубите и страстните,а най-обичам,когато момчето ме захапва лекичко по долната устна!
    i az taka
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Аз най-много обичам целувките по врата...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами зависи от настроението ми,но предпочитам бавно,леко и нежно.

bbb
    Guest
    az pyk mn si obi4kam kato predi da se celunem da sme adski blizo edin do drug i taka izvestno vreme za da se usili jelanieto i u dvamata.... sled tova nqkolko mimoletni celuv4ici.... a sled tova syvsem leko da ni e sepirat ezicite a ustnite pravqt ostanaloto..........syshto taka sled izvestno vreme celuvane ako mom4eta mi zasmu4e/zahape leko dolnata ustna poludqvam.....aa momi4eta obi4ate li da vi pravqt smu4ki ..shtoto az ne obi4am mn mn ..samo v na4aloto mi e got a sled tova ne..........

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    seki si ima vkus...az lichno ludvam kato me celuvat op vratleto...kakto i da celuash trqq da ima raznoobrazie..strastno nejno i t.n. trqq ima kontrast:0
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Guest
    В повечето случеи предпочитам нежно,като започне от устните и заслиза към шията.....оллллл

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    аз най-много се радвам на малките целувчици и след това като си търкаме нослетата едно в друго. а когато ме целува по - дълбоко обичам да съм с отворени очи и след целувката да му видя погледа..става някакъв премрежен и мн ме възбужда...
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Супер фен
    Добре как да ви обясня как обичам да ме целуват?!Това е нещо,което всеки го прави различно и освен да заснема някоя целувка за друг начин не се сещам...иначе обичам целувките на приятеля ми
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Бавно само с усни по моите след това надолу по врата.това направо ме подлудява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си