.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    [quote="^FaiNt^F"]
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    аз обичам съвсем лекичко и сладко
    но и една дълбока целувка е много готина, със лекичко захапване ... абе всякак обичам, стига да е с точния човек.
    otnasq se i za men...a obojavam i celuvkite po vrata..... [/quotie]
    i az obi4am takiva celuvki
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Супер фен
    Както обичам нежните,сладки,секси целувчици така и обичам страстните целувки!

Emi... Mojebi ti si purvoto mom4e koeto se interesuva ot mnenieto na momi4etata po tozi vupros =D> Mi az li4no obi4am da me celuvat nejno.Da si puskat ezika ne mn navutre i da ne me ligavqt.I zaduljitelno trqbav da si s hubav duh Obi4am da si murdat ezika ama ne mn i da si pipat ezi4eto s moeto Ob6to vzeto tva e.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Фен
    Град
    В нас ;)
    Обичам всички целувки, стига да са с подходящя човек .. но си признавам, че целувките по вратлето са ми любими ..

Фен
    Град
    Sofia
    az puk obi4am da me celuvat strastno, izpepelqva6to, burno......tova mi haresva mn pove4e ot kolkoto nejnoto i leko celuvane... nz prosto me vazbujda mnogo

по ми харесва целувката без език,да бъде някак закачлива :P

never^mind
    Guest
    az mnogo obi4am kogato s nqkoi mom4e sme samo 2mata samo i si prikazvame i postepenno se sblijavame i se celuvame nejno bavno i strastno.. i za nakraq 1 celuf4ica bez ezik.....ili puk kogato nqkoi mom4e se dobliji da ne celune i az tykno si zatforq o4ite i kato gi otvorq..ni6to ne e stanalo i nikoi ne me e celunal ii tova mn me podludqva i vednaga mu ska4am za gyrba i mu hvyrlqm edna diva celuvka..e tfa e ot men

dsafas
    Guest
    obi4am celuvkite na lubimoto mom4e da badat nejni,mnogo sladki i toi leko s ra4i4ki da mi predarpva glaata kam sebe si,a sled tova da q prokarva iz cqloto mi tqlo...auuu ludvammmmmmmmm

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    аз обичам съвсем лекичко и сладко
    но и една дълбока целувка е много готина, със лекичко захапване ... абе всякак обичам, стига да е с точния човек.

хм и аз като повечето мадами тука обичам нежните и лекички целувки.обожавам и да ме цалуват по врата...аве един е извода...всеки обича да го целуват...незевисимо как....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си