- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- momi4eta kak obi4ate da vi celuvat
[quote="^FaiNt^F"]otnasq se i za men...a obojavam i celuvkite po vrata.....Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
[/quotie]
i az obi4am takiva celuvki![]()
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Както обичам нежните,сладки,секси целувчици така и обичам страстните целувки!
Emi...Mojebi ti si purvoto mom4e koeto se interesuva ot mnenieto na momi4etata po tozi vupros =D> Mi az li4no obi4am da me celuvat nejno.Da si puskat ezika ne mn navutre i da ne me ligavqt.I zaduljitelno trqbav da si s hubav duh
Obi4am da si murdat ezika ama ne mn i da si pipat ezi4eto s moeto
Ob6to vzeto tva e.
Обичам всички целувки, стига да са с подходящя човек .. но си признавам, че целувките по вратлето са ми любими ..![]()
![]()
az puk obi4am da me celuvat strastno, izpepelqva6to, burno......tova mi haresva mn pove4e ot kolkoto nejnoto i leko celuvane... nz prosto me vazbujda mnogo
по ми харесва целувката без език,да бъде някак закачлива :P
az mnogo obi4am kogato s nqkoi mom4e sme samo 2mata samo i si prikazvame i postepenno se sblijavame i se celuvame nejno bavno i strastno.. i za nakraq 1 celuf4ica bez ezik.....ili puk kogato nqkoi mom4e se dobliji da ne celune i az tykno si zatforq o4ite i kato gi otvorq..ni6to ne e stanalo i nikoi ne me e celunal ii tova mn me podludqva i vednaga mu ska4am za gyrba i mu hvyrlqm edna diva celuvka..e tfa e ot men
obi4am celuvkite na lubimoto mom4e da badat nejni,mnogo sladki i toi leko s ra4i4ki da mi predarpva glaata kam sebe si,a sled tova da q prokarva iz cqloto mi tqlo...auuu ludvammmmmmmmm![]()
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
хм и аз като повечето мадами тука обичам нежните и лекички целувки.обожавам и да ме цалуват по врата...аве един е извода...всеки обича да го целуват...незевисимо как....![]()
![]()
![]()