- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Приказка за лека нощ ;)
Здравейте,
Искам да ви покажа какво роди фантазията ми тази нощ и направих нещо като сборна приказка. Мисля че се получи, но все пак оставям вие да решите![]()
Имало едно време една спяща красавица и три малки прасенца. Прасенцата избягали далеч в черната гора при бабата на червената шапчица, защото тая повлекана освен да спи, друго не искала да прави. Един ден дошъл лошият Бай Вълчо и целунал оная заспалата с надеждата да му роди след време три деца и да заживеят щастливо, но станало точно обратното и той се скрил да скърби с разбито сърце, през девет планини в десета. Неочаквано обаче се появила пияната Пепеляшка и му казала, че днес е на примоция и може да му изпълни три желания. В мига когато тръгнал да изрича първото си желание се появили Добрият, Лошият и Тъпото Копеле и отвлекли Пепеляшка, защото им дължала пари, а Вълчо продължил да скърби, въртейки две камъчета в ръка. Едното камъче било синьо, а другото червено, и когато, въртейки синьото камъче Вълчо си пожелал под дюшега на тая Спяща красавица да се появи бобеното стъбло на Джо, точно в този миг така и станало. Боднало я и я покачило на седмото небе, където и до днес се радвали една на друга с Алисия в страната на чудесата....
![]()
Imash vyobrajenie
veselo e
Къде ми са детските книжки, кажи, о,мой прашен сандък?...
Хахаха, жестоко е, смях се на всяко изречение. СУпер яко си ги забъркал всичките фантасмагории... Леле колко обичам приказки
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Много е яко.
I`m trying to make your dreams come true...
Xaxaxaxaxxa!Браво!![]()
Е,4ове4е,наистина си е яко.Мн ме изкефи....Браво!!!
In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...
хехех, супер!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
мерси на всички![]()
Ако някой ден ме хване музата ще драсна още някоя каша като тази![]()
![]()
![]()
damПървоначално написано от The^Burning^Red