- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- правих секс с жена която не си спомняма как изглежда!!!
здравейте !!! имам сериозен проблем бях на парти в Ст Гр и там правиь секс за първи път с една жена която на която не и помня лицето. кажете ми какво да правя!!! да постъпя както главния герой от филма 100 момичета ако не се лъжа така се казва!!! моля помогнете!!!
автора се извинява за правопистната си грешка която е допустнал!!!
сииигурно...
Всъщност не е невъзможно де, но ако е вярно то не ти трябва и да си го спомняш...
A kolko si godishen?
хах тема базик или човека, който я е писал е голям майтап на природата....хах ми няма избавление от това, освен да...нищо ли не помниш??!?!?!?![]()
![]()
и да е така... какво от това?
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Stiopa eto me! tova sum az! mnogo se radvam che me potursi sled tolkova vreme...
xaaxxa![]()
![]()
![]()
Pusni obqva vuv vestnika kakto pri filma "100momi4eta" prav sivse nqkoq 6e se doseti
![]()
Перфекно се е получило. Закакво ти е да я търсиш![]()
![]()
е голяма работа като не си спомняш коя е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
e ko tolkos evalata
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Поредната ебавка...
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....