- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- po edni i sy6to vReme li..
abe q mi kajete, mnoy mi e int, po edno i sy6to vReme li svyr6vat myja i jenata ili ne???
Не
не, разбира се, но се получава много готино, ако успеят да свършат едновременно![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Има малка вероятност да свършат заедно.
Mogo rqdko se sluchva mujut i jenata da svurshat ednovremenno. No ako tova stana, izjivqvaneto e mnogo gotino.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Pff ne moga da se pohvalq 4e sam svurshval s momi4eto ednovremenno.. vinagi svrurshvam sled neq( mnoo tupo... e dano da usetq kvo e
kato gledam kvi sa vi mneniqta naistina e qko.. ama kva e razlikata???
мноу рядко се случва.. но е много много ама много яко когато стани едновременно \/
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
.. dobre kva e razlikata.. opishi mi ... Ne mi e qsnu kvo moje da e po razli4no![]()
tva nemoje da se opisheПървоначално написано от kakyra
![]()
moje da se prejivee![]()
Хахах смешник.Първоначално написано от kakyra
![]()
ahhaa 6to da e smeshnik mom4eto iska da znae i ima pravoto da popita tova 4e ti ne mojesh da mu otgovorish e tvoi problem...Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Love you Kris !!!
mi ne mila to ako svurshvat majete i jenite po edno i sushto vreme to do sa da e bremenna jenata po princip e xubavo mujat da iz4aka purvo jenata da svurshi i posle toi da svurshi![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Съжелявам те колко си тъпа.Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()
Адската първокласническа логика!!!Първоначално написано от BAD_GIRL_
Айде обясни го това,моля те.
А за момчето,което питаше каква е разликата,едва ли е много трудно да си отговориш сам.Просто и двамата заедно сте във върховен момент и от една страна ти е хубаво,защото свършваш,от друга,защото виждаш,че и той умира от удоволствие,т.е. един вид хубавото се удвоява.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
moje i po 1 zavisi kak se slu4i ako nese luja moje i po 1 i su6to vreme![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Ох а аз как сажалявам че има такива идиоти като теб !!!! аре без олигофренски мнения тук..Съжелявам те колко си тъпа.![]()
mi nie s priqtelqt mi po4ti vinagi svur6vame ednovremeno i izjivqvaneto e super qko i dosega ne sum bila bremenajavascript:emoticon('')
Wink
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
EE bravo na vas maina.. i as iskam![]()
super qko e no mnogo trudno se postiga
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
zavisi ot partniorite
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре