- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvi mom4eta haresvate
ми харесвам всякакви, но обичам онези които се грижат за фигурата си!не ми пука за цвят на коса и очи но желателните комбинации са:черна коса-сини очи,руса коса-сини очи или кафефи и кестенява коса и тъмни очи!!Чабе обичам ги тия и тва си е!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
estestveni i neprinudeni![]()
moq nevinnost i greh.....
Сънчо Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 8:10 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Обикновенни момчета в които има нещо необикновенно
az haresvam sladuri,koito ne sa stesnitelni i koito mogat da te predrazpolojat kym vsichko.... dori sega si haresvam edin takyv ...i utre imam sreshta s nego..no tozi pyt i az nqa da se sramuvam
krai na srama !
![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Гласувах за сладки срамежливковци,но като се влюбя в някой не гледам към коя от тези групи спада!!!
АЗ ОПРЕДЕЛЕНО СИ ПАДАМ ПО МАЧОВЦИ!!!![]()
![]()
СРАМЕВЛИВИТЕ НЕ МИ ДОПАДАТ!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
А замисляла ли си се като имате среща примерно и той да речем идва в твоя квартал и ти го чакаш на спирката....слиза от рейса нали следва прегръдга евентуалноп целувка и обичам те.....и после се чува само едно:"И са кВо???" или " и са кво ше праиме??" и както е срамежлив ше се завре уу...нема да ти кажа къдеПървоначално написано от playful_baby
Нищо против де само се бъзикам..)