.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: HELP MEE ;( ;(

HELP MEE ;( ;(

значи проблема е такъв....родителите ми ми се карат за оценки и ми е писнало отсякаде...нз вече накаде да хода...
    тази година ми е първа гадна с лоши оценкии
    но ето че доиде края....нз накаде да хода като ми видат бележника баща ми направо ще полудее....говорих с наи добрите ми приатели даже с един двама учители,сички ми казваха едно и също
    но аз просто няма да мога да истърпа и този път...утре ще е страшно лош ден за мен....нз дали да избягам от нас какво да права кажете ми

и като избягаш какво????ще се криеш 1-2 дена и като се прибереш ще е същото даже още по-зле , този вариант го отпиши
    "V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"

Цитирай Първоначално написано от SheLLia
    и като избягаш какво????ще се криеш 1-2 дена и като се прибереш ще е същото даже още по-зле , този вариант го отпиши
    =D>

Guest
    Purvo kaji na kolko si godini i kakvi sa ocenkite? Da vidim dali sa tolkova loshi i da izmmislim neshto za pred vashte. Samo spoko.

6 klas sum
    matematik-3 za sroka 3 za godinata
    bg i lit-3 za sroka 4 za godinata
    istoriq-6
    prirodo-3 za sroka 4 za godinata
    biologiq-4 za sroka 4 za godinata
    geografiq-4 za sroka 4 za godinata
    nemski-4 za sroka 4 za godinata
    angliski-4 za sroka 5 za godinata......

ееее аз чак се изплаших викам ся кви оценки ли ще пишеш еми не се пртеснявай щом нямаш двойки не си чак за пребиване може само да те накажат седни поговори с ваште и им кажи че си се бил отпуснал ,че много съжеляваш ще си понесеш наказанието и че повече няма да се повтаря , защото ти си още 6 клас и не се изиска нищо друго от теб освен да учиш не бива и с това да злоупотребяваш.те родителите за това се карат , защото искат да те научат да си отговорен.ти сега към училището не си отговорен , после и към работата ще е така ...... ти ще го осъзнаеш дано само не е късно айде успех с ваште
    "V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"

Повече от фен
    Аз като ти гледам правописа се чудя как си успял да минеш по бълг. език, ама това е друга тема...Няма да бягаш от вас, защото така или иначе все някога /най-вероятно скоро/ ще ти се наложи пак да се върнеш и тогава ще бъде по-зле. Според мен трябва да си изтърпиш последиците, защото в крайна сметка никой не ти е виновен и просто другата година учи по-сериозно, защото ще трябва да кандидатстваш и тогава такива оценки могат да те провалят. Ае и от мен успех!

Цитирай Първоначално написано от j0r0_fear
    6 klas sum
    matematik-3 za sroka 3 za godinata
    bg i lit-3 za sroka 4 za godinata
    istoriq-6
    prirodo-3 za sroka 4 za godinata
    biologiq-4 za sroka 4 za godinata
    geografiq-4 za sroka 4 za godinata
    nemski-4 za sroka 4 za godinata
    angliski-4 za sroka 5 za godinata......
    много си мил така като показваш че има и по зле обаче на нея и се карат, а на тебе не, това е огромната разлика
    2,3,13 tochka

благодаря за съветите...е тва за писането наистина си е отделна тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си