.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

kak da mu akva 4e go hareswam

zna4i znam 4e 1 mom4e me harswa no maj e ostanalio s gre6ni wpe4atleniq i si misli 4e az ne go hareswam
    a sme si mn dobri priqteli i prosto nz kak da mu kava 4e ne m ie bezrazli4en
    prosto da otida i da mu kava :hereswam te
    nqma li da prozwu4i mn typo
    nnamekwah mu go no toj..

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ami malko e kofti...Shto ne kajesh na nqkoi negov priqtel i tai toi shte mu kaje .Nz az tai bix napravila. Uspeh
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Guest
    ne az 6twe mu go kaja no prosto nz mn typo li zwu4i prosto da mu kaja 4e ne m ie bezrazli4en kakto si misli i 4e mn go hareswam

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ne ne zvuchi typo.Toi te xaresva nali?Mi kaji mu che i ti go haresvash i gotovo.Nqma kvo da se chudish
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Ne ne zvuchi typo.Toi te xaresva nali?Mi kaji mu che i ti go haresvash i gotovo.Nqma kvo da se chudish
    Успех.

в никакъж случей няма да изглежда тъпо.може само ситуацията да бъде такава,но щом и той те харесва начи нищо не ти пречи да му кажеш. :P
    Успех \/
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Мисля, че точно това трябва да направиш - да говориш с него открито.
    0БиЧайТе СЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си