- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна или не?
Вчера с приятеля ми правихме секс за първи път и той свърши на курема ми. Има ли някаква опасност да съм бременна. И може ли на 12 да се забременее?
ako e svur6il na korema ti estestveno 4e nqma opasnost da si bremenna,
i ako ima6 cikul kakvo lato si na 12 est. 4e moje da se zabremenee![]()
sigorno ti e vlqzla spermata prez pupa
sorry ama si bremenna...begai pri veterinara da go maha6 bebeto
ama stanaha mn takiva deto se ebavat
ama ako ima tolkoz tupi 4e da pitat tulkoz tup vupros
zna4i svet e propadnal![]()
ai ti ako si na 12 zna4i i h.i ne si vijdala pa kamoli da si pravila sex![]()
а приятелят ти на колко е ? на 11![]()
спокойно той сигурно се е изпикал на кУрема ти.и още един въпрос ... ти изобщо знаеш ли какво е секс или гледаш много филми ???? не мога да се сета как правите нещо от което си нямате и понятие
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Приятеля ми е на 21 ако искаш да знаеш. Явно знам да правя секс просто питам да не би да е потекла спермата надолу.Първоначално написано от SheLLia
И защо всички ме нападате незнам?
Що си смотана за това те нападат, формулирай си правилно въпроса и къде си тръгнала да правиш секс на 12 годиниТова е върха на тъпомера, дано да не си бременна .. купи си тест за бременност и ще разбереш \
/
haha na kYrema li ti svarshi... ne si bremenna we... btw na 12 moje da se zabremenee mn qsn
Love you Kris !!!
добре бе бахти се едно приятеля ми се изхвърли на косата мога ли да хвана пърхот същата работа... туй са много тъпи въпроси сега ако искаш питай и какво е туй цикъл !![]()
Ei ma kurvo, ti akosi vijdala h*i az sam princesata na Tadjikistan be!!! \/ Ei smotlo ako ima6 cikal,po princip moje da zabremenee6,ama kvo kato ti se e izpraznil na kYrema?ne ti se e izpraznil v putito taka 4e nqma kak.A priqtelq ti absurd da e na 21.
е много сте груби с момичето тя или се ебава или е изклучително непросветена не съм много сигурна ама едно знам, че е неграмотна. мацка кУрем се пи6е с "о" ( не че мн държа на правописа ама това е гадна грешка)
mili4ka shtom e na korema nqma da zabremeneesh se kak ne e .............?xaaxaxaxxx![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Добре мерси за отговротие на някой то вас. (И разбрах че е корем)
А тези които ме обиждат да го духат.
брутално =D>Първоначално написано от SheLLia
![]()
Ako imash cikul i ne ste izpolzvali prezervativ, da ima veroqtnost da zabrameneesh. Godinite ti nqma da gi komentiam, zashtoto prosto....
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
какво прото?Първоначално написано от Aleandra
даааааа през пъпа е влезнало
kvo da duhame "kUrema"tiПървоначално написано от Проблемка
![]()
![]()
hahahaha![]()
![]()
e tva e za teb![]()