.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Проблемка
    Guest

Бременна или не?

Вчера с приятеля ми правихме секс за първи път и той свърши на курема ми. Има ли някаква опасност да съм бременна. И може ли на 12 да се забременее?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    тази тема,е една от порединте ебавки....

Супер фен
    Град
    sofia
    ako e svur6il na korema ti estestveno 4e nqma opasnost da si bremenna,
    i ako ima6 cikul kakvo lato si na 12 est. 4e moje da se zabremenee

Guest
    sigorno ti e vlqzla spermata prez pupa

Guest
    sorry ama si bremenna...begai pri veterinara da go maha6 bebeto

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ama stanaha mn takiva deto se ebavat
    ama ako ima tolkoz tupi 4e da pitat tulkoz tup vupros
    zna4i svet e propadnal
    ai ti ako si na 12 zna4i i h.i ne si vijdala pa kamoli da si pravila sex

а приятелят ти на колко е ? на 11 спокойно той сигурно се е изпикал на кУрема ти.и още един въпрос ... ти изобщо знаеш ли какво е секс или гледаш много филми ???? не мога да се сета как правите нещо от което си нямате и понятие
    "V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"

Проблемка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SheLLia
    а приятелят ти на колко е ? на 11 спокойно той сигурно се е изпикал на кУрема ти.и още един въпрос ... ти изобщо знаеш ли какво е секс или гледаш много филми ???? не мога да се сета как правите нещо от което си нямате и понятие
    Приятеля ми е на 21 ако искаш да знаеш. Явно знам да правя секс просто питам да не би да е потекла спермата надолу.
    И защо всички ме нападате незнам?

Голям фен
    Град
    sofia
    6toto e tupo da pravi6 sex kato si tolkova malko zapoznata! ti si na 12 i taka kato gledam nqma6 golqma sexualna kultura

Твоя среднощен кошмар
    Guest
    Що си смотана за това те нападат, формулирай си правилно въпроса и къде си тръгнала да правиш секс на 12 години Това е върха на тъпомера, дано да не си бременна .. купи си тест за бременност и ще разбереш \/

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    haha na kYrema li ti svarshi... ne si bremenna we... btw na 12 moje da se zabremenee mn qsn
    Love you Kris !!!

смех
    Guest
    добре бе бахти се едно приятеля ми се изхвърли на косата мога ли да хвана пърхот същата работа... туй са много тъпи въпроси сега ако искаш питай и какво е туй цикъл !

Guest
    Ei ma kurvo, ti akosi vijdala h*i az sam princesata na Tadjikistan be!!! \/ Ei smotlo ako ima6 cikal,po princip moje da zabremenee6,ama kvo kato ti se e izpraznil na kYrema?ne ti se e izpraznil v putito taka 4e nqma kak.A priqtelq ti absurd da e na 21.

wow
    Guest
    е много сте груби с момичето тя или се ебава или е изклучително непросветена не съм много сигурна ама едно знам, че е неграмотна. мацка кУрем се пи6е с "о" ( не че мн държа на правописа ама това е гадна грешка)

mili4ka shtom e na korema nqma da zabremeneesh se kak ne e .............?xaaxaxaxxx
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Проблемка
    Guest
    Добре мерси за отговротие на някой то вас. (И разбрах че е корем)
    А тези които ме обиждат да го духат.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SheLLia
    брутално =D>

Ako imash cikul i ne ste izpolzvali prezervativ, da ima veroqtnost da zabrameneesh. Godinite ti nqma da gi komentiam, zashtoto prosto....
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Проблемка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ako imash cikul i ne ste izpolzvali prezervativ, da ima veroqtnost da zabrameneesh. Godinite ti nqma da gi komentiam, zashtoto prosto....
    какво прото?

даааааа през пъпа е влезнало

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от Проблемка
    Добре мерси за отговротие на някой то вас. (И разбрах че е корем)
    А тези които ме обиждат да го духат.
    kvo da duhame "kUrema"ti
    hahahaha
    e tva e za teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си