- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- menieto vi za piarsinga i tatuirovkite ???
az sam protiv tattoo za6toto vednaj sloji6 li gi trudno 6te gi premahne6!a otnosno piarsinga haresva mi no v umereni koli4estva naprimar samo na papa ili samao na nosleto stoi mnogo sladko vapreki 4e e adski vredno i opasno......![]()
men stra6no mn me kefqt i dvete, \/ no vse pak s granici,v smisl haresvam piersing ili samo na pup4eto,ili samo na nosleto ili vejdata,sa6toto e i s tatuirovkite,ne6to malko sladko na nqkoe po zaka4livo mestence,no taka ili ina4e ne moga da se prestra6a za nito edno ot dvete(za tattoo moje,samo ako e vremenna)
![]()
Първоначално написано от the dark angel
няма такова малоумие като вас просто...
Saatana vittu perkele hate crew!
Пор, душицо, хората, които имитираш, надали биха използвали израза "ще се инфектира". ГоворИ по-обикновено и просто.![]()
Първоначално написано от haheee
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Първоначално написано от Th3WildAng3l
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Не ме кефят особенно.Само на пъпа обица ме кефи!Или пък татуйровка на кръста нещо яко![]()
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Макар че татуировка на кръста е секси...ако не беше толкова изгаврено от чалга фенове, щеше да ми харесва.
Хехаха, точно вчера един приятел ми разправяше същото за голфовете...![]()
Върл фен и привържаник съм на татусите. За пиърсинга - харесва ми само на 2 места - езика и пъпа.
А ти некфи татуси имаш ли?Първоначално написано от niGGa
![]()
Не, не са, поне според мен.Първоначално написано от `Death`Whore`
Иначе има татуировки, които много ме кефят и такива, които са супер смешни.
За пиърсинга...замислял съм се, да си слагам, но още съм само с мисълта.![]()
az li4no imam i dveteimam 5 peersinga i 1 tattoo ama mislq sq i za o6teedna i mislq 4e 4ovek ako haresva tatosa ili obicata nz si kade haresva i samiq sebe si no moeto mnenie e 4e sa sladki stiga ne se prekalqva
si4ko v granicite si
mnoo me kefqt tattoos oab4 epri mislata 4e 6te stana babka na 50 godini i o6te 6te gledam tui n6 mi staf sme6no![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Кефи пирсинга на носa и татуировка на лявата част на корема.....![]()
мене пък ме кефи на десния крак, долу, в ляво, между третия и четрвъртия косъм от дясно на ляво като почнеш да броиш от кокълчето на глезена, прободено сърце и три капки кръвнаправо е божественярско
не бе сериозно-кефя се, стига на човек да му стои добре и да не се е дупчил от тъй наречената гъзария... аз лично не бих се дупчила, имам само флеш и умувам дали да си направя още един и след време, 2-3години ще си направя един татус...имам си му скица- едно супер брутално слънце, само искам малко да порастна, за да съм сигурна, че винаги ще ми харесва
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.