- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я но ме е страх.......
Начи... работата е такава , че супер много съм хлътнал по 1 момиче ама немога или по-точно ме е страх да и се обясня в любов (което ми се случва за 1 път в живота).
Виждам я всеки ден когато пътувам за даскало - тя живее близо до нас , даже сме в 1 и също даскало в Плевен. Секи път когато я видя и изведнъж краката ми започват да треперят и мозъка ми блокираи само си разменяме погледи. Незнам дали си има гадже ама мн ме е страх да разбера истината
![]()
Даже скоро я сънувах!ама само това....
![]()
Хорица Моля ви помагайте , че съм мн отчаян!
а такаПлевен руЛзЗ хах
А сега по темата,ми първо трябва да се запознаеш с нея,потърси някакви общи приятелиСлед това вече ако станете приятели ще ти бъде по-лесно да и кажеш,че имаш някакви чувства към нея
![]()
f@nt@zi@
I az taka mislq.Tq kato ne te poznava i i kaje6 4e q xaresvash ... nakarai q i tq da se vlubi .Uspeh! \Първоначално написано от f@nt@zi@
/
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
axaxaxaxaxxaxax nz opravqi se![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
еми то цялта работа е такава , че аз като я видя и напрао спирам да мисля - тва за общите ни познати - ако ни запознаят тя ще си помисли , че съм задръстен? не е ли така?
Потърси някакъв начин да се запознаете.Ако нямаш смелост сам,потърси някой който да ви запознае и от там нататък ще е лесно-ще си говорите в автобуса,по коридорите и все някога ще се уговорите да се видите самичкиСамо трябва да се запознаете някакси.
Като стане-пиши пак да помагаме както можем![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
понеже подозирам , че тя живее близо , дали ако разбера , къде точно живее да отида и да и оставя на вратата 1 плюшена играчка и няква картичка? Какво ще кажете? Мнооо ми е объркано хорица
![]()
ми примерно ако я видиш в тролея и идеш и и кажеш "ми здравей,аз те харесвам много,искаш ли да се запознаем?" по този начин според мен ще те помисли за много по-задръстен!Първоначално написано от Night_lover
![]()
Пък можеш да подразбереш дали имате общи приятели и да отидете на кафе заедноУспех
![]()
f@nt@zi@
Ами виж,това с мечето е готино.Лично аз бих го приела много добре,някак си романтично е,може би всяко момиче би се почувствало поласкано...но не знам,може би някои момичета не биха го харесали.Може би ако проявиш достатъчно смелост и го оставиш пред вратата с бележка от кой е ще я зарадваш много и тя ще остане с добро впечатление за теб![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Tva e super qko i spored men mn shte se zaradva! Na vsqko momiche bi i xaresalo takova neshto ( i na men) .Napravi go ama ne si pishi imeto. Napishi neshto ot roda ,che ne te poznava ,no te vijda chesto i e nujno samo da se vgleda po-vnimatelno i shte razbere koi si. I mecheto da e po-golqmo
.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
еее хорица мн се радвам , че се кефите на тва!
ще го пробвам и ще кажа какъв е резултата!![]()
Първия път по-добре да е с цвете(роза), а следващия с мече \/ Успех!
Внимавай само да не прекалиш с подаръците...Аз направих тая грешка...първия път подаръче...добре...било много мило.Втория път изскубах цветовете на една градинка с рози (гадно, но за идеята си струваше) и ги посипах пред вратата и едно сърчице се откроява измежду цветовете...това също много мило, ама вдъхновен от тези "мили" постъпки взе да ми става навик и доста често правех разни такива измишлиотини и прецахах цялата работа...![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Не мечка ами ключове за кола и остави,а на бележката напиши да слезе пред блока и да види какво си й е купил ,100 % ще имаш успех![]()
ami zapoznai se s neq,spriqtelete se i ako ti se otdade vuzmojnost i priznai 4uvstvata si
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
На мен няма да ми хареса, ако някой ми остави подарък на вратата. Първо - няма да знам от кой е, второ - не си падам чак толкова по играчките. Това е децка работа за мен. Запознай се с момичето и просто и покажи чувствата си. Не е нужно дори да сте приятели отначало... мен, ако ме пита някой предпочитам искреността - т.е. да дойде, да се запознаем и направо да си ме сваля. хаха това е от мен. Успех, слънчице
[/i]
1-во Излъга,че ти е за 1-ви пътПървоначално написано от Night_lover
![]()
2-ро Какво губиш?Даже и да се издъниш??-ако те отреже-значи е тъпа пача..ако,не,натам май си знаеш![]()
Napulno sum suglasna ... ama zashto ne se butnesh v neq sluchaino v daskalo i ne i kajesh izvinqvai ... i tq shte ti kaje nqma nishtu .. i mojesh da i kajesh abe az teb sum te vijdam .. kogato putuvame kum daskalo ... i taka zavurshi razgovor .. i se zapoznai sam taka shte i prevlechesh po golqmo vnimanie .. ni vnimavai ako se probravsh s butaneto da ne q prebiesh ili da zabravish uma i duma ... v tova neshtu mojesh da specheluish mnogo no i za zagudish ...Първоначално написано от Sarabi*
MISLI
![]()
Vsi4ko idva za da si otide ostava samo spomena za tova koeto e bilo i nikoga nqma da bade...!!!
супер идей давате - утре ще съм на "Шоуто на Слави" и тя май ще ходи , така че може и да се получи нещо !
ПОЖЕЛАЙТЕ МИ УСПЕХ!
остави и 50 лева и ще се зарадва много![]()