.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: moje li

Guest

moje li

zdraveite iskam da vi pitam predi izvestno vreme s priqtelq mi se razgore6tihme mn i bqhme na granizata da go napravim az vse o6te sam devstvena i iskam da vi pitam vazmojno li kato se dopirahme (bukvalno na granicata)sperma da e vlqzla v men moje i da e tap vapros za koeto 6te izvinqvate

Мега фен
    Ако той е свършил, докато е търкал главичката на пениса си някъде около вагината ти, е възможно.

Супер фен
    Не е възможно.

Guest
    istinata e 4e ne usetih ili pone ne razbrah dali e svar6il po kakvo po princip 6tqh da go usetq

Мега фен
    Много си безотговорна. Трябваше задължително да го питаш дали е свършил близо до вагината ти.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Повярвай ми, драга, щеше да усетиш. По това, че започва да пулсира... абе щеше да видиш, как пръска сперма. Той сигурно щеше да си го хване, да почне да си лъска поне. Пък и как го виждаш той, както си лежи върху тебе, изведнъж да ти се изпразни в/у вагината, и ти да не се усетиш, и най-малкото той да не ти каже, и да не му личи. Абе, спокойно, нищо не е станало!
    HardC0re and BDSM forever

Според мен завииси. Трябваше да го питаш. Нио ти щеше да усетиш. Така че....миисля че не е възможно.

Guest
    razbrah vi blagodarq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си