.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Daite mi savet

Hybrid View

edin
    Guest

Daite mi savet

S priqtelkata mi veche hodim ot dosta vreme no nqma kade da pravim sex i zatova izpolzvame HOTELI. Naskoro obache tq mi spodeli che na tezi hoteli ne i haresva(hotelite ne sa loshi). Vaprosa e tam che vkashti sme pravili sex nqkolko pati no mi e neudobno kato znaq che v drugata staq sa roditelite mi ... Daite mi nqkakav savet kak da postapq v tazi situaciq

Супер фен
    Изпроводи родителите си някъде... на колко си години? Вместо да даваш пари за хотели дай парите на ваще да отидат на вечеря или някъде и действайте...

edin
    Guest

a

No az postoqnno ne moga da gi gonq nqkade Zatova trqbva da se izmisli druga shema...

Мега фен
    1. Завеждаш я в къщи.
    2. Отивате в стаята ти да гледате някакъв филм.
    3. Заключваш.
    4. Секс.

Супер фен
    Град
    София
    Аз мисля,че идеята не и харесва,щото така си мисли,че все едно е няква на повикване...аре в хотела...и мен са ми предлагали тоя вариянт,но отказах,щото си представих за момент как сме на рецепцията на някой хотел и там хората ни гледат и си викат "ей ги са тия са дошли да се чукат"...а ваще по цял ден ли са си у вас?!?!?
    Плюс това може примерно някъде сред природата,в кола,във вход на блок или пък да питаш някой приятел за "терен"...вариянти колкото искаш...все пак ако това я притеснява наистина много-поговорете...

edin
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Завеждаш я в къщи.
    3. Заключваш.
    4. Секс.

nai-chesto tova se sluchva kogato sme vkashti
    obache mi e malko neudobno ot nashite zashtoto tatko si lqga kasno i zatova Obache vze da ne mi puka shtoto zagubih 150 lv ot evrofutbola i smqtam da izkartim legloto

ne si go iskarvai na priqtelkata ti!!!!!!!!!!!!
    mesta kolkoto iska6, nqkade daje ima6e tema za nestandartnite mesta, izberi si 1 i ste gotovi

kak mi se iskashe da si imam sobstven apartament i da pravq v nego... kakvoto si poiskam.Mnogo dobre shte mi doide siguren sam

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BladeMaster
    kak mi se iskashe da si imam sobstven apartament i da pravq v nego... kakvoto si poiskam.Mnogo dobre shte mi doide siguren sam
    Кой ли не иска....

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Завеждаш я в къщи.
    3. Заключваш.
    4. Секс.

Guest
    `Death`Whore` ti taka li predpochitash priqtelq ti da deistva ?

Супер фен Аватара на Sarabi
    Еми ако у вас не можете...наистина си изберете някакво шантаво място-така ще стане по-силно изживяването.Сред природата наистина е много добър вариянт-намерете някоя горичка или някое закътано място в парк или нещо такова и там има избор:на хълмче,на дърво,под дърво,опряни на дънера на въпросното дърво,на някоя пейка,а ако сте "стеснителни" ще трябва да се примирите с родителското присъствие
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Не съм негово притежание. Ако отидем у тях и се заключим в стаята му, го правим заедно. Иначе не, но го правя, когато идва в къщи. Защо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си