.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

xora pomognete :((((((((

vliubena sam v edin muj okolo 30/33 godini.mislq 4e i toi e vliuben v men.predi edna sedmica me pokani na sreshta i as priex i mi ze i gsm nomer.pomognete mi nz kfo da pravq v zatunena ulica sam i se oshte ne sam izlqzla s nego na sreshta ((?????pomognete mi mno vi se molq
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    внимавай в какво се забъркаш щот може да е женен
    това , че си влюбена е хубаво , но да ти кажа ако си на 17-18 по-добре не се занимавай с него!сори че ти го казвам амаааа......
    Иначе какво лошо има в това да си влюбен/а в някой?

zabravix da vi kaja 4e toi ne e jenen i ne e bil
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Я първо кажи ти на колко си.Ама то на колкото и да си-голям е.Наистина трябва много много много да внимаваш.Може всякакъв да е(сигурно звуча като някоя майка,ама си е така)а наистина може да е и женен и разгонен и тн и тн...ако решиш да излезеш с него гледай да сте на познато място,където има хора.Според мен не е добре да се усамотявате,защото може да е яко загорял..естествено ако ти не искаш
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

as sam na 17 godini ........i sam imala vruski s 36/39god.i na 29

Град
    Пловдив-Лондон
    Аууу...ами след като си имала връзка с възрастни мъже, незнам къде ти е проблема?! Явно знаеш как да подходиш... Едва ли е по-различно отколкото с другите мъже...Незнам!
    You don`t need to know everything in life just the things you need to be happy!

Мега фен
    Първо завърши образованието си, после се заглеждай по хора, които евентуално имат висше и работят.

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Я първо кажи ти на колко си.Ама то на колкото и да си-голям е.Наистина трябва много много много да внимаваш.Може всякакъв да е(сигурно звуча като някоя майка,ама си е така)а наистина може да е и женен и разгонен и тн и тн...ако решиш да излезеш с него гледай да сте на познато място,където има хора.Според мен не е добре да се усамотявате,защото може да е яко загорял..естествено ако ти не искаш
    opredeleno
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

поредната тъпа тема...нз какво толкоз ви кефят стари дъртаци...

Ей момиче ... какво ми се забъркваш с такива мъже има толкова много готини момчета на по 17...20 а и няма смисъл да си с такива дъртаци то е ясно на какво ще се крепи връзката ви..!!
    Vsi4ko idva za da si otide ostava samo spomena za tova koeto e bilo i nikoga nqma da bade...!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Малиииииииииии......те такива колко не ги обичам....лелелел баси искам само да ми обясниш за какво искаш да си с него?За ва че има патка и кинти ли?Аааа или че можеби е по умен от колкото някой други по млади и има малко повече акъл...не бих казал след като иска да се забърка с тебе,....не казвам нищо за тебе просто ако имаше акъл наиситна както се води щеше да се замисли и да види че по добре е да има деца жена работа и какво ли не а не да се анимава още с гимназялни момичета...толко му е и акъла на него...на 30 години....бах та маа...

Guest
    Млад е за теб. Трябва ти някой над 50 вече...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Млад е за теб. Трябва ти някой над 50 вече...
    оаапахпахпапхАпхапхАпхааП ХаХПАхппхпхАпхапхаАПХАПХА пхАхпАхпАПАХАхпахпАпхАпха хпАА е човече ти изби рибата

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Аз още от сега мога да ти кажа, че не гледа на теб сериозно... почти съм сигурна . Не се занимавай с мъже, търси си момченца. Не само, че губиш времето си с тях, но губиш и тяхното. Помисли си добре какво правиш. Това е.
    0БиЧайТе СЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си