- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex-cikul
Какво мислите за секса,когато сте в цикъл?Правили ли сте го?Какви според вас са лошите страни и какви добрите?![]()
Na purvo mqsto trqbva da znaesh, che sexut po vreme na cikul vodi chesto do infekcii, zashtoto po princip estsvenata sekreciq na jenskata polova sistema sudurja specialni anti-bakterialni telca na imunnata sistema i neutralizira bakteriite, kato predpazva ot infekcii, koito mogat da zasegnat i muja i jenata. No po vreme na cikul tezi anti-telca edin vid se "otmivat" ot cikula i polovata sistema na jenata ostva nezashtitena i po-lesno moje da se stigne do infekciq.
Vtoriqt aspekt zasqga jelanieto i razbiraniqta na partniorite- ako te nqmat problem s tova i ne se chuvstvat neudobno mislq, che nqma prechki.
Mi...az sam chuvala, che e mnogo hubavo,no ne mislia, che iskam da probvam.![]()
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Lilchno az ne sum go pravila, a i ne smqtam da go pravq. V tozi period ot meseca jenskiqt organizum otdelq sekreciq, sudurjashta anti-tela, kakto Atula veche kaza. Riskut ot infekcii e golqm.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ми аз имам доста познати, дето го правят, дали са в цикъл или не-не са гнусливи и се праскат![]()
И с това може да предизвика сериозна инфекция у мъжа. Да не говорим, че по време на менструация стените на влагалището се белят, то е адски чувствително и може да бъде наранено.Първоначално написано от Atula
абе незнам дали има опаснст от инфекции, ама е доста гнусно!!! кое норнално мом4е ще иска да топне оная си работа ж кръв и ои знае какви други гадоститова е направо гадно и не мога да си го помисля
На мен ми е гнусна менструалната кръв..а съм жена.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Бляк.
Т'ва е отвратително бе![]()
as sam pravila sex ,kogato sam v cikal .no men li4no ne 4e me e gnus no i ne me kefi ...zashto zashto ne mojesh da svurshish kat si v cikal ako ne go znaete e sa go znaete ........![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
da pravila sam mnogo pati, i prodaljavam ako imame jelaniq tova ne e ne6to koeto ni spira
i na men... predstavqm si na mom4eto mi kakvo mu e pfff ne bih pravila sex kogato sam v cikal nehigieni4no eПървоначално написано от SeXyTo_f
Love you Kris !!!
Ужасно гнусно нещо! Не че съм го пробвала, и никога не бих правила секс докато съм в цикъл бляяя стига бе!!!![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??