- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kofti li e?
Kak bihte ste po4uvstvali ako ste momi4e i mom4eto s koeto hodite vi kaje 4e s biv6oto mu gadje mu e bilo po hubavo da pravi sex ot kolkoto s vas.......???kak bihte se po4uvstvali i kakvo bihte napravili?
xax egati glupaka...ami kaji mu 4e i toi ne te zadovolqva i 4e ti e po-dobre sama i go zareji, o4evidno ne mu dreme, ili mu podari prezervativ i mu kaji da se pouprajnqva malko...6toto mnogo se iz4ervqva primerno...sma4kai go!!!![]()
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
Всъщност е гадно, но изходът е такъв: говорите открито за това какво се харесва и на двама ви и какво искате партньорът да прави. Пробвате пози и разбирате коя и как ви харесва.
направете тройка да може всички да са доволни)))
базикам се естествено. бий му шута, аз тай казвам на момичетата преди да ги скъсам или като не ми дреме за нея, тъй че прай си изводите,колкот и да го обичаш - НЕ МУ ПУКА![]()
2,3,13 tochka
Pogovorete kato golemi hora. Ako obache ne mojesh da provedesh edin normalen razgovor napravo go zareji.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
MI SHTQX VEDNAGA DA SE RAZPLA4A PURVO I POSLE DA SI TRUGNA![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
abe hora s tva mom4e hodq ve4e pove4e ot godina i si govorihme vednaj nali za sexa i kaza 4e nai mu e haresvalo s biv6ata mu i vika i s tebe ima vreme se sinhronizirame ama to 6toto toi me siftosa i za tva mislq 4e ne mu haresva o6te super mn ama nii baq sme si pravili sex s nego i kaza 4e mu haresva ma ne kolkoto s biv6ata mu malko kofti mi stana ama sq pone se staraq pove4e ama baq kofti nqkoi ti kaje taka 4esno
Aaaaaaa...neПървоначално написано от BAD_GIRL_
mom4etata ne zaslujavat sulzite ni. Kolkoto do ?-sa po dobre go napravi na 2 stinki i sledva6tiq put da znae kvo da govori
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
tova mislq i az
![]()
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
mi kakto kazaha (az samo 6te obob6tq) variantite ti sa dva
1 variant: ako toi zna4i ne6to za tebe i ne iska6 da go izrita6 moje da opitate po govorite i da opravite ne6tata
2 variant: (li4no za men po uda4niq, za6toto tova sa dumi zabraneni pred momi4e, koeto ozna4ava ne6to za edno mom4e) izritva6 go tolkova silno 4e da go boli pone o6te 1-2 godini
koi variant 6te izbere6 zavisi ot tebe, no se opitai da si maksimalno obektivna ako moje6
Вместо да ревеш, можеш да се замислиш как сексът да му е по-приятен! Как може да има такива фръцли!Първоначално написано от BAD_GIRL_
Ако при тебе е така заеми го зарежи на моментаПървоначално написано от ZLA
az ne se oplakvam az ne reva az prosto iskam ako moje nekoi da mi dade savet kakvo da pravq
Аз ти казах. Попитай го какво му харесва - каква поза, колко бързи движения, какви свирки. И ти му кажи какво харесваш.
Abe shte go pita ! Nqma takiva raboti! Shtom i go e kazal znachi ne go interesuva i ne mu dreme da q obidi. Toi tap li e kakav e . Edin maj trqbva da te uvajava ,a ne da ti govori za bivshi gadjeta,a oshte po-malko za seksa s tqh. Zareji go ili mu dai da se razbere ,kato go zasramish ili pak mu kaji ,che mu e maluk ,momchetata nai se obijdat ot tova. Aide i uspeh
Има нещо такова, но той може просто да не се е замислил и да е казал истината. Ако тя не прави нищо в секса, а предишната му приятелка е била доста по-освободена, естествено, че ще има разлика. Чувствата наистина са важни в секса, но чувствата не дават физическо удоволствие.
Ако някой път сексът на нея не И хареса поради някаква причина, е по-добре да му каже, ако я попита.
Аз супер много 6те се ядосам, 6те му кажа като му е по добре с нея да варви да я ... и 6те си трагна ... ааа няма такива работи само като си представя иииииии....![]()
:P
Тя го задоволява напълно... той нея също , но на него просто му е било по -хубаво с бившата.. това е...сега неможе всеки да е най-добър ... може би защото тя му е била първата и затова да е така...
Ако наистина те обича няма да го каже.Това е отвратителна постъпка!
ami az bih my teglila edna maina i pove4e ne bih iskala da go vijdam ebasimo glypaka e toq![]()
![]()
![]()
Ami nai-dobre e da sednete i da si pogovorite absolutno direktno,bez uvartaniq.A dori i sexa da ne e perfekten nali vse pak mu e hubavo,ne moje vav vsichko da si idelna.I vse pak se postarai da raznoobrazite malko
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
ami az nih mu kazala che go zarqzvam i che ako iska po-hubav sex da se vurne pri bivshata si.![]()
![]()
![]()
mi seujelqvam 4e moje da sum super direktna mila no bih mu kazala mainata ti kopele 6tom ti e bilo tolkova hubavo s neq 6to i sega ne si s neq
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп