- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При мъжа къса ли се нещо от пениса при 1-вия акт ...
Има ли нещо вярно или е измама ...
И още 1 питане ... защо при някои пениси под главичката има една кожичка , а при други я няма ... ?
И последно ... само се слага презерватива и започвам да действам ... ?
Някой ще каже че това дето питам е тъпо но ,,, какво да се прави ...
1. Ako nqma kojichka znachi e obrqzan..Ako ima znachi ne e..Първоначално написано от Начинаещ
2.Da slagash prezervativa i deistvash..Ama pyrvo procheti kak se slaga che kato te gledam mai mnogo gi razbirash
3.Nishto ne se kysa pri myjete..kfo moje da se skysa ne razbiram...
Нищо не се къса.Слагаш и действаш и не се притесняваш много.
Аааатова как се слага го прочетох
И пак ще питам нещо ... някави смазващи средства използват ли се ... ?
Зависи от момичето , за това първо гледаш да се възбудите достатъчно - после действаш .. това е целта !!!
Jedem das Seine!
Ne e nujno...gledash da q vazbudish neq..za da e dobre ovlajnena..pak i kondoma si e ovlajnen![]()
gledai samo prezervativa da ne ti se skusa![]()
ami nqma kakvo da se otkysne.e,momicheto ako e palavo ili qdosano,moje da ti go otkasne.![]()
![]()
![]()
da ... napravi li go vednuj i mu uqhva pishoka![]()
Мисля, че не разбрахте въпроса на момчето, той не пита дали се къса, а по-скоро дали има някакви ...травми или наранявания. При мен имаше, но когато го правих БЕЗ презерватив, етче ми малко кръв от оная въпросната кочижка под главичката
Горе-долу нещата ми се изясниха , 10х алл![]()
Първо възбуждаш момичето, после слагаш кондома и действаш.
Къса му се задника от напрежение - страх го е да не се изложи!
ама ако е с мъж може и да стане нещо такова ахахахахахаха =D>
![]()
![]()
2,3,13 tochka
Това със задника ми хареса и е вярно. Ама това момче явно иска да е мн подготвено за да не се изложи тотално.
Виж пич не планирай нищо и не си прави сценарии. От опит ти казвам че няма да стане нищо така както си го запланувал. Просто се отдайте на емоцията.
Na men mi se kusa surceto.
Успех с първия път и не се притеснявай. Като дойде момента, ще забравиш и че си посетил форума и всякакви съвети и просто ще се оставиш на вълната на екстазаПървоначално написано от Начинаещ
/locked