Много се чудех къде да я постна тая тема...дали в любов или приятелство...но реших тук,поради многото теми,свързани с момичета,които искат да вземат гаджетата на някоя своя близка (няма да казвам "приятелка",тъй като до приятелство не се стигна)...става въпрос за едно момиче с ник Sexyto_f...след като гаджето и я заряза заради мен...тя ми говореше как не го иска,как вече няма нищо към него...и аз проявих разбиране,че и е кофти и я съжалих,защото знам какво е да обичаш,дори след като най-безочливо ме помоли да го оставя...не го направих,защото с мен или без мен той нямаше да се върне при нея...и 2 месеца аз разбирах как тя все още го търси...но не исках да се карам с нея...а какво се оказа мили мои...че една 13 годишна пикла успя да ми замаже очите и помежду другото,когато се двоумях дали да се разделя с него (поради други причини) тя започна да ми говори как той е искал да си дадът 2ри шанс( ама друг път)...и има невероятния късмет,че не се изпокарахме с него заради нея...мерси много миличка...тук пред целия форум ти благодаря,защото сега той в никакъв случай няма да пожелае да се върне при теб...благодаря ти,че така ме набърка в тази интрига,но повярвай ми който каквото дроби-това ще си сърба!!!