.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от sladurankataa
    ei az ne klevetq sexyto_f a to4no obratnoto
    xa e ti ne est` no ...koalka He3HauKa tiq kvi neshta kazaha .. pf ..

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от spq6tata_krasavica
    o... zlati! kak si be mila? kakto vijdam produljava6 da pi6e6 gluposti,a?! i to ne za koi drug ami za edna ot tvoite biv6i priqtelki... lo6o! i da ti kaja li za6to stana biv6a?-ami za6toto sled kato skusa s gadjeto i(toi ne q zarqza, a tq nego) ti kato blizuk nein 4ovek dori ne si prizna 4e si mu hvurlila oko ami i po-zle - nagovori i nekvi prostotii za nego za da go namrazi i trugna s nego vupreki 4e toi ne te iska6e... i da ti kaja li za6to toi trugna s teb? za da se opita da q zabrvi i vupreki tova vse o6te ne q e zabravil!!! taka 4e mili4ka ti si taq deto suzdava intrigite a ne Sexyto_f!!! taka 4e prestani da plete6 taq mreja ot luji,za6toto sama 6te se oplete6 v neq i emo o6te pove4e nqma da te iska! primiri se s tva!!!!!!!!!!!!!!! se nau4i vednaj za vinagi da ne kleveti6 drugite za da im napravi6 mrusno!!!

Хахахаах добре ше знаеш,че е така...мойта съвест е абсолютно чиста,но мразя такива К***и,които не знаят за какво изобщо става въпрос...и кой бе-Сандра да ми е била приятелка (е тука няма такъв смях)...емо дойде при мен,след като нещата м/у тях не вървяха и той искаше да се откъсне от нея и да бъде с мен,независимо какви чувства е имал към нея,той не искаше повече да страда...И изобщо не ми дреме дали той щял да ме иска,след като с него сме само френдс вече и аз съм с друг...така че моля като не си навътре с нещата по-добре ти си трай...
    На другите постове- Достойнството ми няма нищо общо с това,че той е по-малък с 2 години от мен...ако искам пе ходя и с 30 по-г0лям и с 10 по-малък,но сама си разбрах,че вече съм малко по-пораснала да се занимавам с глупости....
    sladurankataa - Не мислех да ходя с него,само заради това,че вече познавах Сандра и знаех,че са заедно...но той (за пореден път дойде при мен и ми повтаряше,че са се разделили и че не иска да се занимава повече с глупости)....нещата квото било между тях-било...дадох му шанс и свобода да избира с кого да бъде...и тва е,което имах да казвам...идеята не беше да обяснявам какво с кого как...а просто да обясня на Сандричка,че трябва да внимава какво,на кого и за какво говори,а не да си проветрява само устата,щото рано или късно ще си изпати...дали от мен,дали от някой друг

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    бая пресили нещата....ако искаше нещо да ми казваш...можеше да ми го кажеш в очите....а кво ти се опита да ме изложиш пред форума...ама не успя...защото не е точно така както ти го изкара! смешна си...като говориш пред целиа форум за тия неща...и за кво пусна темата?
    (чиста злоба е това!)

sladurankataa
    Guest
    mnogomili4kata-f-znae6 li kvo 6e ti kaja,ti ako ne be6e nqkva smotana,vaob6te nqma6e da se zanimava6 s kakto q nare4e ti "malka pikla",problema oba4e e v drugo,ti si tvurde naivna 4e da smqta6 4e si po gotina ot neq, tq moje da e na 13 godini oba4e ot tva koeto 4eta vijdam prekaleno qsno 4e ti si glupavata v slu4aq. Moje da se opitva6 neq da q izloji6 pred vsi4ki v foruma, oba4e qvno ne razbira6 4e taka izlaga6 samata sebe si. Nai dobre se osuznai malko i si pomisli dobre kvo pravi6. A tva poslednoto koeto napisa zaplaha li be6e ili kakvo?

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    бая пресили нещата....ако искаше нещо да ми казваш...можеше да ми го кажеш в очите....а кво ти се опита да ме изложиш пред форума...ама не успя...защото не е точно така както ти го изкара! смешна си...като говориш пред целиа форум за тия неща...и за кво пусна темата?
    Постнах я мила...не разбра ли защо....за да кажа на хората да внимават на кого се доверяват,особено в такива моменти... както ТИ и твойте приятелки го изкарвате НЕ е така,не аз...не знам какво си има наговорила,но повече с нищожество като теб аз няма да се занимавам...
    в очите щях да ти кажа когато разбрах кви ги сътвори,не да ти кажа,а да ти покажа мнението ми по въпроса....ей такива като теб ме карат да бъда гадна,сами си ме предизвиквате...и защо реакцията на Емил беше "и ти и повярва?!?!?!"...са да не изкараш и него лъжец...аре аз бях до тука...жива и здрава!!!!

Xaxaxphxax отдавна не съм се "кефила" на такива като тебе, mnogomili4kata-sf .....

1 въпрос: на какво се надяваш сега ? ква беше целта....?.... Ако очакваш съжеление в форума- си уникално зле...

Направо съм в недоумение, как може едно 19-годишно момиче да се оплаква в форума как 13 год. я била прецаквала, кви интриги била правила и т.н. Викаш Алекс била интригантка, еми ти бе, момо, на твоите години с кво се занимаваш?? Пускаш некви жалки теми в форума...

А пак тва малоумно объяснение ме разби "Постнах я мила...не разбра ли защо....за да кажа на хората да внимават на кого се доверяват,особено в такива моменти... " Да, наистина случват се хора като тебе, дето първо се правят на приятелки, а после се излагат по необикновенно глупав начин с целта да изложат тебе и те забъркват в некви глупости....

Аре, жива и здрава и дано някои ден се осъзнаеш ....
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Guest
    mnogomili4kata-sf zne6 li kvo ne sexyto_f a ti si ni6tojestvo, do sega da be6e sprqla da se zanimava6 s neq...ama ne produljava6...a ti za gadna li se misli6 ne stavai sme6na. Za tvoite godini da se zanimava6 s takiva ne6ta prosto e izlagaciq za samta teb. I kakvo si do tuka, ne moje6 da se razbere6 do krai taka li?!

Abe kuv e smisula tyka da se karate?Kato imate da si kazvata neshto prosto si go kajete ochi v ochi.Az ne vi poznavam i ne moga da vzema otnoshenie po vuprosa koia e prava i koia ne ,ama vsichki tezi obidi vuv foryma sa napulno bezmisleni ,spored men.
    Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!

Guest
    vie dvete 6to ne zemete da se sreshnete i da se razberete kato horata ami se zanimavate da pishete v toq forum kato malkite deca!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    няма да заемам ничия страна, тъй като незнам със сигурност какво е станало и чия версия е истинската (а може би истината е някъде по средата?..), но ми се иска да кажа, че правилният начин не е да изложиш някого пред един форум, в който не всички се познаваме и не се знае кой какъв е точно - просто се водим от общи впечатления

аз ако наистина исках да отмъщавам на някого (макар че не съм по тая част), бих го направила малко по-сериозно.. все пак тва не е реалния живот... ще я изложиш пред хората във форума - до колкото успях да разбера май това е целта - и кво? не е ли малко детинско... наричаш я 13-годишна ***... еди кво си.. ами ти си на 19, или поне така разбрах... прояви повече разум
    вместо да се разяснявате тук, излезте на по едно кафенце и поговорете кажете си това, което ви е обидило, направило впечатление, изненадало, наранило и т.н. ще ви стане по добре а не ся тука 3 дена да се джафкате, да си правите на пук и да занимавате останалите с проблемите си
    просто заедно, само двете, можете да намерите по-добър изход.. иска се само мъничко желание
    пожелавам ви успех
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Maleee tuka e stanala golqma ludnitza be hora...I to za nqkvi palni gluposti..v toq jivot nqma priqteli i ne priqteli seki jivee sam za sebe si i tova e..vsqka jaba da si znae giola Bezsmisleno e da se zatormozqvame s takiva ne6ta..i to kogato ste na po 13 leleee az na 13 14 si igraeh s kuklite be deca!!!A vie glei v kvi ne6ta se zabrkvate..ujas!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си