.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Мега фен
    Всъщност целулит имат и слаби момичета.

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Ми дебела си. Било ти е кеф като си се смазвала от ядене - сега трябва да ти е гадна на плажа. Докато някой са се потили години в тренировки ти се седяла и плюскала пасти - е поне за 10 дни на плажа трябва да си за подигравка. Така е честно.
    Момичето не казва че е дебело!Това наистина е мн гадно мнение И само да те светна че всяка жена има целулит!!!!Това помага при износването на бебето.За да нямаш АБСОЛЮТНО никакъв целулит трябва наистина да си някоя анорексичка!
    Има корем и целулит - ако тва не е дабела то не знам какво. Иначе и ти си мърла и се успокояваш, че всяка жена има. Не няма всяка. Всичките ми приятелки досега са нямали, а те са били над 20г а би трябвало на тази възраст вече да имат. Не ми се спори с лаици. Темата отдавна не е актуална. Ходете си с целулита и с провисналите сланини - нагледал съм се на такива тийнки по плажовете. Отвращават ме. На тези години тялото трябва да е крехко и стройно още ама с начина ви на живот на 15 сте като на 25. Да не ви обяснявам на 30 какви ще сте.

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Ми дебела си. Било ти е кеф като си се смазвала от ядене - сега трябва да ти е гадна на плажа. Докато някой са се потили години в тренировки ти се седяла и плюскала пасти - е поне за 10 дни на плажа трябва да си за подигравка. Така е честно.
    hahaha
    evala

Iru
    Guest
    Евала?
    Разбра се, че някои от писалите в темата водят много здравословен начин на живот, за което аз лично ги адмирирам. Дотук с адмирирането.
    Никъде не видях авторката на темата да пита за начин да махне целулита за няколко дни. Ясно е, че е невъзможно.
    Видях обаче доста грозно отношение към човек, който задава въпрос и търси съвет.
    http://liniastandart.com/modules.php...rticle&sid=400 - ето една статия за целулита. Надявам се да е от полза за някого. Какво пише в нея?

"Какво способства развитието на целулита: наследствена предразположеност, възрастови промени, хормонален дисбаланс, снижена функция на щитовидната жлеза, нарушено кръвообращение в мастната тъкан, нарушение на обмяната на веществата и водно-солевата обмяна, излишно тегло, хиподинамия, лоша екология, замърсена околна среда, нерационално хранене, чест стрес. Наследствеността се явява ключов момент в развитието на целулита."

Само два от споменатите фактори са неправилният хранителен режим и наднорменото тегло, което означава, че целулитът, като явление, е доста по-сложен, отколкото някои тук го изкарват.

"...далеч не винаги целулитът корелира с пълнотата: при стройните жени, дори при слабите и при спортуващите също понякога се наблюдава изразен целулит. А някои по-пълни жени, напротив, могат да се похвалят с гладка и равна кожа."

Дотук за целулита. Какво да кажем за не съвсем идеалния корем?
    Затлъстяването на населението Е проблем. Наднорменото тегло - също. Заседналият начин на живот на голяма част от населението, както и ужасната храна благоприятстват за развиването им.
    Това причина ли е да се подиграваш на някого, когото дори не познаваш, --- а и да го познаваш --- "защото така е честно"? Какво означава честно - да не би да има някакво общо разпределение и закон, по който трениращите да се възнаграждават, а "мърлите", които "се смазват" да ядат, да бъдат пращани в Чистилището? И авторката на темата да е дебела, каквото твърдение аз не прочетох от самата нея, трябва ли някой, дори спортист, да й се подиграва за това? Ако не се грижи за тялото си така, както смята еди-кой си, ако не прави упражнения, ако не отделя време за това - трябва ли да й се подиграва някой? Да дадеш съвет, да изкажеш мнение културно е едно, да се заядеш с някого - съвсем друго.
    "Ако момичето беше се потило цяла година и беше пазило диета и въпреки това е дебела - никога не бих и се подигравал, защото явно има лоша генетика. Но такава мърла като тая, която се сеща, че е дебела само преди море не мога да понасям и не бих и погледнал." - ти откъде знаеш, че не се е занимавала със спорт? Как така лесно наричаш някого "мърла", без да го познаваш? "no ne moga da gi svalq" -може да има някакъв проблем, може наистина генетично да й е трудно свалянето, може да е имала заета година и да не е имала време за спорт, може да не е могла да си го позволи финансово - да стои в залата да се поти, дори да не се е "смазвала" от преяждане с вредни храни. Може просто да не е искала. Тя не пита за вълшебно лекарство за целулита - пита по-скоро как да го прикрие, какво да направи за сегашната ситуация.
    Имаш тази възможност, прави ти удоволствие, решил си, че така искаш да живееш - занимавай се с фитнеса, никой не би могъл нищо да ти каже. По същата логика, по която не е етично, не е "честно" да се заяждаш с човек, който още не е направил така като теб.

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Значи, като начало - по-голямата част от писалите тук (и във форума като цяло) сте мозъчни инвалиди.
    Първо, темата е пусната в сряда, а авторката пита какво ад направи с целулита, защото в петък и събота щяла да е на море... Както каза "Пепи Пекторалиса", не можеш цял живот да дебелееш и да искаш за 3 дена да станаш мис "съвършенство"...;
    Второ, не виждам пича да е обидил някъде авторката, да не говорим в прав текст, просто отчита фактите такива, каквито са (в някои случаи истината боли, така е) и в този ред на мисли не дава повод за цялата словестна помия, която се избълва по негов адрес (макар че съм убеден, че на него му е през оная работа де);
    Трето, не знам кой се изказа така грубо, че за да няма целулит някое момиче, трябва да е анорексичка... Стига де, не съдете за другите по себе си!!!!!!!!!!! Не познавам никое момиче, което да се грижи за себе си и да има целулит (за "корем" да не говорим);
    Четвърто - 90% сте малоумни, мога и никове да изброя;
    Пето - какво мислите за второто?
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Всъщност целулит имат и слаби момичета.
    А кво да кажем за дебелите? И прави разлика между слаб и нетрениран човек. Може да си много слаб и въпреки това да ти виси щембето. Същото е и с целулита. Пък за авторката, въпреки, че е стара темата, пак ще кажа - не може за 1 седмица да неутрализираш всичките лайна, които цяла година си трупала в тялото си.
    abe hora vie tupi li ste??????ne samo debelite momi4eta momi4eta imat celulit,a pove4e ot 90%a za korem4eto-tova e pove4e do konstrukciq,razbira s emoje da se promeni no ne za 1 sedmica.a do avtorkata-spoko na plaja po4ti vs imat celulit,sega se vurnah ot more
    Хаха споко, другите кат са свини няма да тръгнеш да се открояваш я.

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..Може да си много слаб и въпреки това да ти виси щембето...

За това си стой като мен - тлъст, ама мощен
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си