Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Цитирай Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Ми дебела си. Било ти е кеф като си се смазвала от ядене - сега трябва да ти е гадна на плажа. Докато някой са се потили години в тренировки ти се седяла и плюскала пасти - е поне за 10 дни на плажа трябва да си за подигравка. Така е честно.
На тееб пък кой ти дава право да обиждаш хората!
По темата: Послушай съвеета на ~~`MaLaK-b3b40`~~
Въобще не обижда, а представя фактите такива, каквито са. Какво иска да каже авторката с това, че имала целулит. Ми ще има като не спазва режим. И виж кога се сетила, значи ще дебелееш 11 месеца и 20 дена и за 10 дена ще влезеш в перфектна форма. Къде го има това?

Обижда и още как!!!Съгласна съм с crazy_mouse :
Цитирай Първоначално написано от crazy_mouse
Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Не съм я обиждал - тя каза, че ще й се подиграват, а аз допълвам, че ще е напълно заслужено!
Да не е мързелувала цяла година, а на всичкото отгоре иска и да отвръща на подигравките. Е тая освен, че е дебела е и нагла.

Абеееее........ти си НАГЛАТА!!!!!!Брей и не млъква бе!!!Ми на някои хора просто такава им е конструкцията.И не е задължително да се трепеш както казваш за да имаш хубава фигура.Не правя АБСОЛЮТНО НИКАКВИ упражнения и съм към 1.68.м -43 кг.Така че стига си обиждала хората!!!!!!А по темата-може да носиш шалове ако имаш възможност да си вземеш,иначе друго.......не се сещам
А за темата единствения начин по който можеш за толкова малко време да скриеш целулита е както казаха другите-носи шал.Няма начин как за толкова кратко време да го махнеш