Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Ми дебела си. Било ти е кеф като си се смазвала от ядене - сега трябва да ти е гадна на плажа. Докато някой са се потили години в тренировки ти се седяла и плюскала пасти - е поне за 10 дни на плажа трябва да си за подигравка. Така е честно.
Момичето не казва че е дебело!Това наистина е мн гадно мнение И само да те светна че всяка жена има целулит!!!!Това помага при износването на бебето.За да нямаш АБСОЛЮТНО никакъв целулит трябва наистина да си някоя анорексичка!
Има корем и целулит - ако тва не е дабела то не знам какво. Иначе и ти си мърла и се успокояваш, че всяка жена има. Не няма всяка. Всичките ми приятелки досега са нямали, а те са били над 20г а би трябвало на тази възраст вече да имат. Не ми се спори с лаици. Темата отдавна не е актуална. Ходете си с целулита и с провисналите сланини - нагледал съм се на такива тийнки по плажовете. Отвращават ме. На тези години тялото трябва да е крехко и стройно още ама с начина ви на живот на 15 сте като на 25. Да не ви обяснявам на 30 какви ще сте.