.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

momi4eta koga izpitahte udovolstvie ot sex-a

momi4eta koga izpitahte udovolstvie ot sex-a ? t.e kolko pati pravihte sex i vi stana hubavo

Мега фен
    3-тият път.

ммм 4-5 някаде, но все о6те не сам стигала до оргазъм, е аз съм о6те нова в занаята, има време :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    някъде 9-10 път чак....
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    Еverywhere
    бая време се мина докато свърша горе-долу месец е може и по малко при положение,че не тогава не правех редовно секс

Ми честно да си кажа някъде 3-я или 4-я път усетих за какво става въпрос ....макар вече ми е много по-добре смисъл има по-голямо удоволствие от първите пъти ..
    Vsi4ko idva za da si otide ostava samo spomena za tova koeto e bilo i nikoga nqma da bade...!!!

Голям фен
    mislq che beshe 4 ili 5

Мега фен
    Удоволствието не се състои само от свършване.

И аз така...мина си време докато усетя като хората за какво става дума.Може би притеснението в началото си изиграва ролята.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Нещо не можах да я разбера тая тема, ама аз когато за пръв път опитах да правя секс с приятелката ми притеснението беше много голямо и тогава не се получи нищо. То и на двама ни беше за първи път... Както и да е. Но тя ми каза, а доколкото и аз имах опит и разбирах нещо, тя получи оргазъм скоро (1-2 седмици) след като пробвахме пак, но аз направо започнах да я лижа... И тя го получи именно тогава. След това вече започнахме по-често и тя по-често стига и до края

Повече от фен
    1-вия

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mai 3-tiq pyt..Am i togava ne beshe koi znae kakvo...Ta da si priznaq mai ne sam izpitvala udovolstvie ot sexa...E ne sam go pravila koi znae kolko pati de..Nali prostaka me zarqza..:P

Повече от фен
    iali nqkoq ot purviq !?
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    доста зор еше за да се получи като хората..... и двамата ще трябва да се потрудите... аз даже по едно време си мислех че съм фригидна
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

re:

emi vajnoto e da polu4i6 orgazum ne e vajno kolko pati 4e svur6i6 vajno e ama e vano i tva dali 6te izpita6 udovolstvie
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    1-вия
    ne te li bole6e

Аз изпитах удоволствие 3-тия път.Преди това се чудех какво толкова му се кефят на секса(беше отдавна,така че ми е простено да съм имала такова мнение по въпроса).Вече съм се отървала от това внушение и мога спокойно да твърдя,че сексът е УДОВОЛСТВИЕ.

Момиченце
    Guest
    Мен първия път не ме болеше.Никога не ме е боляло. Имаше 1-2 капчици кръв и нищо повече. Още от първия път изпитан удоволствие. Не оргазъм но беше с човек, когото обичах и ми беше много приятно. Хареса ми. Оргазъм получих на втория или третия път.

denijane
    Guest
    Аз изпитах удоволствие чак на 2-я или 3-я път,а пък оргазъм с мъж изпитах...абе сигурно след 3 години. Но пък го правех рядко и с различни хора така че ми беше трудно да се отпусна както трябва.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi 1-viq put sus sega6niqt mi priqtel s kogoto se nadqvam i za bude6te da sum spored men zavisi ot 4oveka i tova kolko go obi4a6

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Хареса ми още от първия път...а ако говорим за оргазъм...може би месец след сефтето...докато разбера как точно да си помогна
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си