- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta koga izpitahte udovolstvie ot sex-a
momi4eta koga izpitahte udovolstvie ot sex-a ? t.e kolko pati pravihte sex i vi stana hubavo![]()
3-тият път.
ммм 4-5 някаде, но все о6те не сам стигала до оргазъм, е аз съм о6те нова в занаята, има време :P
някъде 9-10 път чак....![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
бая време се мина докато свърша горе-долу месец е може и по малко при положение,че не тогава не правех редовно секс![]()
Ми честно да си кажа някъде 3-я или 4-я път усетих за какво става въпрос ....макар вече ми е много по-добре смисъл има по-голямо удоволствие от първите пъти ..![]()
Vsi4ko idva za da si otide ostava samo spomena za tova koeto e bilo i nikoga nqma da bade...!!!
mislq che beshe 4 ili 5
Удоволствието не се състои само от свършване.
И аз така...мина си време докато усетя като хората за какво става дума.Може би притеснението в началото си изиграва ролята.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Нещо не можах да я разбера тая тема, ама аз когато за пръв път опитах да правя секс с приятелката ми притеснението беше много голямо и тогава не се получи нищо. То и на двама ни беше за първи път... Както и да е. Но тя ми каза, а доколкото и аз имах опит и разбирах нещо, тя получи оргазъм скоро (1-2 седмици) след като пробвахме пак, но аз направо започнах да я лижа... И тя го получи именно тогава. След това вече започнахме по-често и тя по-често стига и до края![]()
1-вия![]()
Mai 3-tiq pyt..Am i togava ne beshe koi znae kakvo...Ta da si priznaq mai ne sam izpitvala udovolstvie ot sexa...E ne sam go pravila koi znae kolko pati de..Nali prostaka me zarqza..:P
iali nqkoq ot purviq !?
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
доста зор еше за да се получи като хората..... и двамата ще трябва да се потрудите... аз даже по едно време си мислех че съм фригидна![]()
![]()
![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
emi vajnoto e da polu4i6 orgazumne e vajno kolko pati 4e svur6i6
vajno e ama e vano i tva dali 6te izpita6 udovolstvie
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
ne te li bole6eПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
Аз изпитах удоволствие 3-тия път.Преди това се чудех какво толкова му се кефят на секса(беше отдавна,така че ми е простено да съм имала такова мнение по въпроса).Вече съм се отървала от това внушение и мога спокойно да твърдя,че сексът е УДОВОЛСТВИЕ.
Мен първия път не ме болеше.Никога не ме е боляло. Имаше 1-2 капчици кръв и нищо повече. Още от първия път изпитан удоволствие. Не оргазъм но беше с човек, когото обичах и ми беше много приятно. Хареса ми. Оргазъм получих на втория или третия път.
Аз изпитах удоволствие чак на 2-я или 3-я път,а пък оргазъм с мъж изпитах...абе сигурно след 3 години. Но пък го правех рядко и с различни хора така че ми беше трудно да се отпусна както трябва.
mi 1-viq put sus sega6niqt mi priqtel s kogoto se nadqvam i za bude6te da sum spored men zavisi ot 4oveka i tova kolko go obi4a6
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Хареса ми още от първия път...а ако говорим за оргазъм...може би месец след сефтето...докато разбера как точно да си помогна![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......