.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: 6antav problem

6antav problem

Mi ot zaglavieto e qsno 4e ne e mnoo dobre.Problema mi e 4e koji4kata na penisa mi e nad glavi4kata, i e prekaleno tqsna za da mine pod glavi4kata.Bih jelal da 4uq savet ot nqkoi po u4en, i da razbera dali i drugite imat takuv problem, dali sa go pravili kato imat takuv problem, normalno li e, kakvo mislqt momi4etata.Nujna li e operaciq?

dv
    Guest

fds

Не е шантав проблем Отиди на лекар. Той ще ти обясни какво става и ще те успокои.

Повече от фен
    ako se podloji6 na operaciq sum 4uval 4e sexa e dosta po ka4estven demek taka ili ina4e nete kefi 4e nemoje da ti mine prez glavi4kata mi mahniq togava
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Nikoga ne sum mislel 4e moje da mi popre4i na udovolstvieto.I pri "ejednevna polza" nqmam problemi.4uval sum 4e ima mnogo kato men.Ako ima nqkoi koito 4ete tova neka spodeli.Blagodarq 4e se otzovahte na zova mi za pomo6t!

ае най добре иди на лекар.. той най-добре ще ти кажи и ще ти помогне
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от ne`znaina
    ае най добре иди на лекар.. той най-добре ще ти кажи и ще ти помогне
    абсолютно си права

az mislq 4e s toq link na MiRaCuLiX.bb temata e iz4erpana pro4eti i tova e

Имах същия проблем, режи го за какво ти е....ахаххаа!
    Базикам се, разтваряш едно пличке калиев перманганат и си го топиш по 3 пъти мисля на ден. И ти минава, опитвайки се да го "забелиш" (много я мразя тая дума)!

Guest
    1 pogovori s ba6ta si i togava hodi na lekar!!!
    ponqkoga roditelite davat dobri suveti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си