.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ADSKI SPEK :S

maslinka_sf
    Guest

ADSKI SPEK :S

zna4i problema e 4e
    v4era dokato bqme v nas
    i dokato s priqtelq mi se bqhme razgore6tili
    i kakto bqhme v kuhnqta iii po4nah da mu duham
    i nali nqma6e nikoi v nas,i kakto mu duhah i toi kat ze 4e svar6i nqkfo super izrodsko i me opraska navsqkade i v o4ite i v ohoto abe navsqkade,
    i nasi4koto togore kat se izhvarli i spermata mu hvranka po masata i vleze v fasula koito maika mi be6e zgotvila predi da izleze,
    i v toq sa6tiq moment maika mi zvanna na vratata i nqma6e kfo da napravim.i posle maika mi vidq masta i boba i razbra si4ko :S i kaza 4e utre ba6ta mi kato si doide seriozno 6te pogovorim
    lele pomognete mi,ba6ta mi ako razbere 6te me UBIE seriozno,toi ne e dobre s glavniq :S,6te me izseli ot nas,kajete kfo da pravq i kfo da laja,dobre 4e nikoi ne qde ot boba

Аз съм педераст!
    Guest
    Ами фасула не го харесвате без майонеза...!

П.п.Най-добре кажете истината винаги помага!

Guest
    Spored men trqbva da pogovorish s maika ti seriozno.Moje pyk da te razbere i da ne kaje na bashtati.Ot vyzrasta ti zavisi mnogo!!!
    Uspech!!!

Guest
    servirai go na ba6ta si da nqma uliki

лошооооооооооооооооо

Аууу...малии.Само като се замисля колко старателно прибирам и оправям всичко,че да не остане някое пакетче или нещо такова...и като си помисля ако ме хванат мене в крачка - ужас.Та аз ако бях щях да лъжа .Не знам само майка ти как веднага е разбрала за какво става дума...видя го нещо да се закопчава ли?Абе ако има шанс...примермо ако не е видяла нищо,а просто мисли,че е това - лъжи,по-добре да не знаят.Ако обаче е очевидно,говори с нея,евентуално да не казва на баща ти. Късмет!
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    Na kolko si godini?A tq hvana li vi v kra4ka?Pogovori s neq, moje i da se razberete da ne mu kazva.Uspeh.

SkaSux
    Guest

em...

emi ... duhai i na ba6ta si ... moje da se smili nad teb

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Що нещо ми изглежа много невероятно това.... Че в боба, че по масата, в очите, ушите... Тоя да нема пръскачка вместо х*й

maslinka_sf
    Guest
    nqma praska4ka ama poneje mu duhah kam polvin 4as i zatui tolkoz mnogo,a i az bqh sednala na stola na masata i tka,puk toi be6e prav,
    maika mi prosto vidq vski4ko
    ne ni hvana,ama toi ima6e i po bluzata az cqlata uhlepana

Мега фен Аватара на machoka
    Точка 11 от правилата на форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си