.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Guest
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=39927&start=0

Ето това е чувството да си влюбен ! Да мислиш постоянно за нея, да я сънуваш, да я желаеш всеки един миг и всяка една секунда. Да се радваш на всичко - като сте заедно, като ти се усмихме, като си говорите, като я държиш за ръка..като я целунеш..Тази история по горе е несподеленета ми любов..минаха 70 дни и не мога да я забравя..съжалявам

Guest
    70, 100, 200. I kato edin den se subudish i veche ne q obichash shte ti se iska pak da stradash po neq. Prosto nedei da se samosujelqvash u vas i da go mislish non-stop.

Мега фен Аватара на koalka
    Ami az sum se vlubvala samo vednuj i namerih LUBOVTA NA JIVOTA SI!I sme o6te zaedno!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    I az sam se vliubvala 1 pyt i o6te sam.Chuvstvoto e strahotno kogato si s nego/neq vsi4ko ti se struva po-hubavo,radva6 se na vseki 1 mig s nego/neq,iska ti se vinagi da ste zaedno i zabravq6 za su6testvuvaneto na drugi hora sqku6 tozi edinstven 4ovek te pravi 6tastliv i nqma6 nujda ot ni6to drygo.Samo misylta 4e moje6 da go zaubi6 te ubiva,ima mn radost i mn bolka v liubovta,no kakto se kazva ako ne be6e taka nikoi nqma6e da moje da q otceni.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Да, от 4 месеца и продължавам да съм. За пръв път ми е и съм много щастлив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си