.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68

Тема: pismo_za_neq

it's over
    Guest
    Е..реших..няма смисъл да и го давам.Днес я видях с друг

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Цитирай Първоначално написано от it's over
    Ама ходят или какво ... Няма значение при всички случаи трябва да го види - по добре късно отколото никога.
    Sometimes escape on time means that you win ...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от it's over
    imaa smisul da i go dadesh..ako tq predi e imala chuvstva kum teb vupreki 4e vremeto gi e zali4ilo vse oshte ima neshto skrito dulboko v neq...dai i go..nqma da zagubish zashtoto naistina e strahotno..moje i da osaznae 4e edva li shte ima 4ovek koito da q obi4a pove4e ot teb..dai i go!!!

Фен
    Град
    нз ама аз мисля да пускам линк към темата ... в кафто ботевградски канал намеря

Цитирай Първоначално написано от Matik
    hey man nemojesh li da chetesh choveka kaza

Искаш жокерче..от Благоевград съм..достатъчно ли е?
    a ne "ботевград"
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Голям фен
    dai i go we 4ovek!ni6to nqma da zagubi6!!!!!moje da ima6 kusmet!!!
    ae uspeh!
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Аре не виждаш ли, че всички те карат да и го пратиш ! Аре праштай и го ! Нищо няма да изгубиш и дано се върне при теб !

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    Цитирай Първоначално написано от Matik
    hey man nemojesh li da chetesh choveka kaza

Искаш жокерче..от Благоевград съм..достатъчно ли е?
    a ne "ботевград"
    пффф като чета м/у редовете тай е ....

ниастина не се отказвай толкова лесно!

pismo_za_neq

pich,davai go we!dori neznam shto se chudish?!kakto nqkoi beshe napisal - NISHTO NQMA DA ZAGUBISH!!i ni dryj v techenie sys sluchvashtoto se!jelaq ti mnogo,mnogo,mnogo,ama mnogo uspeh [/i]
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

aide pak az
    Guest
    Да ви държа в течение?Ми ок...в четвъртък се събирахме с класа..и излезнал съм аз навънка(малко отдих от сички пияници ) и една приятелка е с мен(най-добрата приятелка на "Нея")..и тя(приятелката) казва:"Мале ако знаеш каква простотия видях.." Не беше изобщо нужно да ми казва повече..а и отговорът сам се появи пред мен секунди по-късно...Момичето,за което е предназначено писмото и едно момче се появиха,хванати за ръце...какво е ставало не знам,а и не смея да питам...но едва ли са си говорили на теми от сорта на "гладът в Сомалия"или "Ще влезем ли все пак в ЕС"...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aide pak az
    Да ви държа в течение?Ми ок...в четвъртък се събирахме с класа..и излезнал съм аз навънка(малко отдих от сички пияници ) и една приятелка е с мен(най-добрата приятелка на "Нея")..и тя(приятелката) казва:"Мале ако знаеш каква простотия видях.." Не беше изобщо нужно да ми казва повече..а и отговорът сам се появи пред мен секунди по-късно...Момичето,за което е предназначено писмото и едно момче се появиха,хванати за ръце...какво е ставало не знам,а и не смея да питам...но едва ли са си говорили на теми от сорта на "гладът в Сомалия"или "Ще влезем ли все пак в ЕС"...
    ужас ... горкичкия ... но все пак мисля , че трябва да и го дадеш.Може би първо разбери какво има между тях , но задължително и го дай (някога) ...бтв не видях някъде в темата да пише на колко години си ... ?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Няма какво да губиш...направи го...
    Taka si E!!!!!!!!

Ako ne i dade6 tova pismo 6te te namerq i 6te te ubiq. Trqbva da i go dade6 moje dori da i go podhvurli6 bez tq da razbere,no si dlujen da i go dade6 strahotno e !
    Mira bien, todo va mal y todo est

mimitooooooo
    Guest
    Tova pismo me razplaka...
    Moeto mnenie ne e po-razlichno ..prati i go sega predi da e stanalo prekaleno kysno ..taka tq she razbere za chuvtvata ti i ako tq ima nqkakvi kym teb moje neshtata da se promenqt ..tova,che e s drug v momenta ne trqbva da te obezkurajava ..bori se za neq ..nali q obichash ne se predavai,ne se otchaivai ..mislish li ,che si napravil vsichko koeto e po silite ti za da ste otnovo zaedno?..az ne mislq
    Jelaq ti uspeh

Град
    София
    не мислите ли , че трябва първо да разбере какво става с новия и ... дали нещата са сериозни или не ... я си представете , че тя го обича (новия) и той и даде писмото , нали тя няма да му обурне никво внимание ...

mimitooooooo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от p0w3r
    не мислите ли , че трябва първо да разбере какво става с новия и ... дали нещата са сериозни или не ... я си представете , че тя го обича (новия) и той и даде писмото , нали тя няма да му обурне никво внимание ...
    Аз лично ..не мисля,ако наистина я обича не трябва да се съобразява с никой и с нищо..,ако и тя го обича няма как да остане безразлична ..Той трябва да се бори за любовта си

отново аз
    Guest
    Е спокоен съм,писахме си снощи с нея по скайп и ми каза,че дълбоко съжалява за това,което е направила оная вечер...каза ми и "извинявай" след това..така и не разбрах защо..доста се обърках вече и аз.

mimitooooooo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от отново аз
    Е спокоен съм,писахме си снощи с нея по скайп и ми каза,че дълбоко съжалява за това,което е направила оная вечер...каза ми и "извинявай" след това..така и не разбрах защо..доста се обърках вече и аз.
    A reshi li se nai-posle da i go pokajesh?

Дай ми юзер-а й в skype, nick-a в mirc или каквато и да е др простутия ? Или пък дай твойте.Ама ми стана интересно, а тука пишеш малко.Ставам за слушател .. [-o<
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от отново аз
    а писмото даде ли и какво става аре пиши

Guest
    are pi6i kvo stana de

mimitooooooo
    Guest
    Dam,ako moje i na men nickname v mirc..ili pyk v skype [-o<

Не,наистина трябва да и го дадеш.Малко хора са способни да обичат по този начин (доколкото разбрах от писмото).Успех!
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

е добре де
    Guest
    Добре,добре..удивен съм колко мн хора ми казаха да го давам..е ето убедихте ме ще и го дам пък да става каквото ще...ще гледам да е в най-скоро време..наистина в последно време доста си поговорихме с нея и това още повече ме мотивира,а и също в последно време(след онова събиране),няколко пъти ми се обади да излизаме(е,не само двамата,ама пак е нещо нали ).. а там,който питаше за годините - на 18 съм почти (е не много близо ама услилено ги гоня ) а относно nickname в скайп или мирк..еми потърсете 17 годишните благоевградчани..не сме много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си