- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Daite ocenka Pls 4e 6te ludna
Е, не разбирам от мъже, ако бях педал щях да те взема ;0 , скокойно, и аз гледам лошо, и не бих казал че ми върви в любовта, обаче гледал ли си рекламата на срайт, "жените надушват когато си отчаян" Живни малко, кажи си жени... да бе да, прави каквото искаш, и все някога ще срещнеш подходящата за теб, всеки човек си има половинка, я на някой купон, я в някоя баничарница, е, ако си курвар, става по-сложноОтносно дали си грозен, ти незнаеш кви познавам с какви момичета ходят, оценка от 1 до 6 бих им дал -7
![]()
hmmmmm kak gi vijdate be ?? na men nishto ne mi otvarq ...
Ми незнам и на мен понякога не ми се отварят някои картинки...даже като съм си слагала картинки в профила от друг компютър тук не са се отварялиПървоначално написано от [B
![]()
Първоначално написано от :::::::::::::::
Горкото,от толкова курви в тая държава толкова ли не можа да си приватизира6 една,ебати?
В момента,в който се опиташ да не мислиш за чуждото мнение,ще се почувстваш по-добре.Всеки си има различен вкус-->за едни може да си идеален,за други да не си чак толкова.Най-важното е ти самия да имаш добро мнение за себе си(обаче трябва да има и покритие).И не на последно място да не забравяме и вътрешната красота,която понякога е много по-важна от външната(може да звучи изтъркано и тъпо,но се си мисля че е така).
"На чара си можеш да разчиташ около 15 минути........след това е за предпочитане да кажеш нещо"
P.S.Много си си добре.Оценка м/у 4-5.![]()
![]()
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
az pak dori ne uspqh da vida snimkite ...:/
ama sam napalno saglasna sas si4ki 4e van6niqt vid ne tolkz ot zna4enie
i ako ti zared tui sa pritensvqa6 i ne si tkf kakfto si nqmam da q kara6
spomni si i za reklama na SPRITE....
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Първоначално написано от miNiTo
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...