.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: moqta isroriiq :(

Guest

moqta isroriiq :(

mnogo mislih predi da pusna temata.shte zapo4na ot na4alo.prez septemvri se zapoznah s 1 mom4e(S.-primerno) s koeto si dopadnahme ( v 4ata se zapoznahme) opoznahme se i si dopadnahme ot priqtelstvoto stignahme kum prashtane na celuvki galiovni imena i t.n. tova mom4e zna4eshe mnogo za men (i vse oshte zna4i) imalo e noshti v koito do 5 sutrinta sme si prashtali sms-i celi vau4eri sme habili ... toi e edinstveniq 4ovek koito uspq da me opoznae ot dobrata strana ;( vsi4ko be6e super ve4e 3 meseca si 4atehme i bqhme prejiveli i dobri i lo6i momenti ... no gi preodolqvahme (makar i da ne se bqhme vijdali - znam 4e zvu4i glupavo i na men sa mi go kazvali i sum si kazvala taq luda li e bee ) ... posle 1 fr ni zapozna s 1 mom4e pak po 4ata(toi e v susedniq klas) .. 4atehme si izvestno vreme i posle razbrah ot dr. fr. 4e toi me haresva i az zapo4nah da go haresvam ... i taka nakraq trugnahme ... i toi razbra za S. ne kaza nishto no znaeh 4e mu e gadno za tozi nash 4at sus S. sus S. si pisahme mnogo dulgo(na 5 puti se karahme jestoko - ostavqh go i posle iskah da se vurna pak pri nego) i sled 8 meseca 4atene toi doide do grada mi ... vidqhme se vsi4ko be6e super i na drugiq den si trugna pove4e ne se vidqhme stana mi kofti zashtoto S. postoqnno mi povtarqshe za gajeto mi 4e sum bila shtastliva s nego 4e sum go obi4ala … po 20 puti na den mi go e kazval a az nishto za nego ne sum mu kazvala i pomolih gajeto mi da mu kaje 4e sme skusali (te si pisheha v 4ata dvamata) i taka S. si pomisli 4e sme skusali s gajeto mi ( na S. mu be6e mnogo gadno ot tova 4e si imam gaje) malko predi da doide v grada mi S. mi kaza 4e si nameril priqtelka i 4e mn` q obi4al stana mi ujasno gadno no... kakvo da kaja ;( zamul4ah si po kusno toi mi kaza 4e bil skusal s neq i mi dade nika i sled 300 moleniq pisahme si s neq i tq kaza 4e si imala gaje 4e toi se kazval ... i bil ot.... razbira se tq ne znaeshe za tova m/u men i gajeto i poneje i tq me pita dali imam gaje az q izlugah kazah i 4e imam i kazah imeto na 1 dr. mom4e za koeto gajeto mi i S. sa 4uvali za nego I te si pomisliha 4e s nego hodim kazah im 4e tova ne e taka 4e e luja gajeto mi mislq 4e povqrva no S. ... ;( ne ne povqrva ;( trugna da mi kkazva 4e shte se samoubie i tam ;( 4e obi4al i men i gajeto si prosto ;( ne moga da povqrvam edinstvenoto mom4e koeto opozna dobrite mi kaa4estva obi4a i drugo momi4e istina li e ?? da istina e qvno ;( za nishto ne stavam a moeto gaje mi kaza 4e mn` se bil razo4aroval dnes ot men ii taka lugah gi za dosta neshta dnes naprimer pratih na S. kopiran razgovor ot men i mom4eto koeto bqh kazala 4e mi e gaje s vupros dali sme gajeta i otdillu ne i toi kaza 4e sum mu kazala da go kaje ii az mu snimah tova koeto sme si pisali i mu go pratih no iztrih 1 neshto i na negovo mqsto slojih drugo imashe edno mqsto na koeto az go pitam kak e gajeto mu i toi mi vika okk e a tvoeto kak e i moq otg` be6e "emi.... sega igrae..." sega igrae go promenih na nqmam az sum edna lujkinq koqto ... i az nz ;( nito ediniq nito drugiq mi ima doverie ;( I s pulno pravo ne postupih 4estno sprqmo tqh ;( I kolkoto I da iskam da vurna vremeto nazad I vsi4ko tova s lujjite da ne se be6e slu4valo ne moga S. kaza 4e e s razbito surce zaradi men a gajeto e besen ;( prevurnah se v nai dolnoto neshto na tozi svqt ve4e znam 4e 2`ri kakto me opozna S. nqma da ima ;( prosto iskah da si izleq tova koeto mi be6e ne pishete nishto ako iskate

sladurana nz na kolko si godinki..... no da,napravila si mn gre6ki....no si gi prizna nali produljavai napred i mu pokaji na tvoeto mom4e,4e moje da ti vqrva:P

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Аз мисля, че първо трябва да решиш какво всъщност искаш. Тая история ми се сртува много странна, явно наистина си малка.
    С лъжи не се стига до никъде.

" Никой не се лъже тъй лесно, както онзи, който си въобразява, че е излъгал другите." (Ларошфуко)
    0БиЧайТе СЕ!!!

Фен
    Град
    stara zagora
    Ами Ани наистина си го наранила много този "S" Пък и не мислиш ли че го нараняваш още повече като го наричаш просто "S" сякаш той е само една буква и нищо повече за теб?Или пък може би хептен не значи нищо. И все пак късмет със гаджето ти.

Град
    PHOENIX, ARIZONA
    Както казва една много уважавана от мен саученичка: "ОФ БОЖЕ" ... Мила направила си само 1 грешка .. ти си приела тъпото IRC като начин на живот.. знам едно момиче също като теб... стои по цял ден в чата и си чати с хора, които дори не познава и им казва, че ги обича и т.н. Ще ти препоръчам едно заеби Чата ... Не може да обичаш човек който не си виждала или който виждаш в месеца 1 път...
    Но аз пак съм по готин.. не се залъгвай аз пак съм по готин.. и да се скъсаш аз пак съм по готин.. ДОРИ И ДА УМРА ПАК ЩЕ БЪДА ПО ГОТИН!! )))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bey
    Както казва една много уважавана от мен саученичка: "ОФ БОЖЕ" ... Мила направила си само 1 грешка .. ти си приела тъпото IRC като начин на живот.. знам едно момиче също като теб... стои по цял ден в чата и си чати с хора, които дори не познава и им казва, че ги обича и т.н. Ще ти препоръчам едно заеби Чата ... Не може да обичаш човек който не си виждала или който виждаш в месеца 1 път...
    nie se poznavameee no toi ne e ot moq grad

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си