.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

da pomognem na sestra mi

iskam da vi pomolq za savet za6toto i az nz kak da postapq.tva koeto 6te vi kaza ne se otnasq za men a za sestra mi na koqto mn darja makar i da me qdosva.predi vreme se poqvi nqkvo mom4e i zapo4na da hodi v edna zala kadeto i nie sas sesta mi hodim(4esto),sled vreme se okaza 4e tozi liglio me haresva da je si prizna 4e e gotov na vsi4ko za men dori da mi podarqva seki den cvetq(tva be6e v petak)....v ponedelnik vidq sestrata i neq haresa....posle i zavartq glavata obqsni i se v lubov i tragnaha...oba4e tq ne be6e mai gotova za vrazka ili pone q be6e stah(dosega ne e bila s mom4e) i ne mu "pusna" sled tva go zarqza za6toto toi si be6e palen idiot i tq go razbra(emi yj hodi s neq pak haresval pove4e men toest svalq6e men)sled kato skasaha negovoto biv6o gadje zapo4na obijda sestra mi i d arazpravq 4e bila ky*va i praela svirki i t n a ve4e i toi samiq q obijda 4e bila devstvena bila tapa grozna 4e biv6ata mu bila po hybava...kajete mi kakvo da posavetvam sestra si...i kak da stoi po dale4e ot tozi....i za kvo q obijda det ne mu pusnala.... idiot!POMO6T

Повече от фен
    Град
    sofia
    Mi pogovori s neq. Kaji i 4e e bilo mnogo po-dobre 4e ne mu e pusnala 6toto da se hvurli6 na purviq i to "IDIOT" e mn k*rvensko. Tq e pokazala 4e ne e lesna i e mn po-umna ot staroto gaje na "IDIOTA". Vdigni i malko samo4uvstvieto, kaji i 4e toi ne e posledniq muj na zemqta i ne q zaslujava. I spored men ot vas dvete iska samo sex sled kato kazva 4e staroto mu kaje bilo po-qko ot sestra ti i ot teb...mai.. ne6to se oburkah. Nqma zna4enie. Napravete mu gadno. Sigurna sam 4e i toi ne e cvete za mirisane. Kajete mu go! \/

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pfff...basi deteto e toq..Gledaite si jivota vie sas sestra ti...prosto ne mu obrashtaite vnimanie..Kfo vi puka kfo govori toi zad gyrba vi..Mizernik!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Mi pogovori s neq. Kaji i 4e e bilo mnogo po-dobre 4e ne mu e pusnala 6toto da se hvurli6 na purviq i to "IDIOT" e mn k*rvensko. Tq e pokazala 4e ne e lesna i e mn po-umna ot staroto gaje na "IDIOTA". Vdigni i malko samo4uvstvieto, kaji i 4e toi ne e posledniq muj na zemqta i ne q zaslujava. I spored men ot vas dvete iska samo sex sled kato kazva 4e staroto mu kaje bilo po-qko ot sestra ti i ot teb...mai.. ne6to se oburkah. Nqma zna4enie. Napravete mu gadno. Sigurna sam 4e i toi ne e cvete za mirisane. Kajete mu go! \/
    da idiot e na 2-te po otdelno e kazval ...v smisal e imalo sityacii v koito e kazval 4e 6te ni ima dori kogato mu kazvame nqma toi pak :6te vidim i ima ne6to vqrno v tva 4e iska samo sex si e vqrno to koi li ne iska?tq sestra mi ne se interesuva ot nego ve4e dori si e haresala dr mom4e po dobro

Повече от фен
    Град
    Mars
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Pfff...basi deteto e toq..Gledaite si jivota vie sas sestra ti...prosto ne mu obrashtaite vnimanie..Kfo vi puka kfo govori toi zad gyrba vi..Mizernik!
    и аз мисля тай.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Ами аз мисля, че щом толкова харесва теб, ти преспокойно можеш да го направиш за смях пред някой. На лошото с лошо - няма как иначе. Както той се подиграва и обижда сестра ти, така прави и ти с него. Дали ще му е хубаво?
    0БиЧайТе СЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си