iskam da vi pomolq za savet za6toto i az nz kak da postapq.tva koeto 6te vi kaza ne se otnasq za men a za sestra mi na koqto mn darja makar i da me qdosva.predi vreme se poqvi nqkvo mom4e i zapo4na da hodi v edna zala kadeto i nie sas sesta mi hodim(4esto),sled vreme se okaza 4e tozi liglio me haresva da je si prizna 4e e gotov na vsi4ko za men dori da mi podarqva seki den cvetq(tva be6e v petak)....v ponedelnik vidq sestrata i neq haresa....posle i zavartq glavata obqsni i se v lubov i tragnaha...oba4e tq ne be6e mai gotova za vrazka ili pone q be6e stah(dosega ne e bila s mom4e) i ne mu "pusna" sled tva go zarqza za6toto toi si be6e palen idiot i tq go razbra(emi yj hodi s neq pak haresval pove4e men toest svalq6e men)sled kato skasaha negovoto biv6o gadje zapo4na obijda sestra mi i d arazpravq 4e bila ky*va i praela svirki i t n a ve4e i toi samiq q obijda 4e bila devstvena bila tapa grozna 4e biv6ata mu bila po hybava...kajete mi kakvo da posavetvam sestra si...i kak da stoi po dale4e ot tozi....i za kvo q obijda det ne mu pusnala.... idiot!POMO6T