- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP ME
Здравейте на всички!Искам само да споделя с вас нещо доста лично което не съм казала на никого и нямам намерение да го направя.Съвем скоро бях на една екскурзия със момчето което харесвам.Естествено имаше и други момчета и момичета.Не бяхме сами.С него се разбрахме вечерта след диското да отида при него в стаята му.Но аз цяла нощ не исках да отида сама и само се чудех и накрая не се реших.Но не можахме да заспим и цяла нощ бяхме будни.Към 4:30 момчетата дойдоха в нашата стая но не всички.Моя любим не беше там.И в този момент нещо ми прищрака станах от леглото и се затичах към неговата стая.Когато отидох той беше там и ме чакаше легнал по боксерки.В стаята имаше само още едно момче но не ни пречише.Не знам дали тои ме харесва,но със сигурност искаше да се целуваме и да ме види чисто гола.Аз не тръгнах да го целувам изчаках тои да започне а аз за начало се събляках по сутиен.Тои тръгна да ми сваля панталона и т.н. но изведнаж останалите момчета се върнаха в стаята си и ни завариха как се мляскаме.Сега постоянно се подиграват с нас защото тои е с една година по малак от мене и само се бъзикат че съм му правила свирки турски чикии и т.н.Маи и тои ме харесва но искаме тва да го запазим в таина а сега.........когато наи големите клюкари на даскалото разбраха??????
Иначе ние цяла нощ щяхме много яко да си изкараме
Моля ВИ помогнете ми да знам кво да кажа на тея клюкари.Ако им кажа че ми е лизал циците и ми е правил смучки наляво и надясно ще ме изкарат за некоя курва
![]()