- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OBI4AM GO.....HELP
SUPER MNOGO OBI4AM EDNO MOM4E S KOETO NA SKORO SE RADELIHEM!OT KAKTO SME RADELENI TOI SI PRAVI KAKVOTO ZNAE A KAZVA 4E VS OSHTE ME OBI4A!NZ VE4E KAKVO DA MISLQ DA SE BORQ LI DA SE SUBEREM PAK ILI NE!NE MOGA DA SPRA DA MISLQ ZA NEGO NAPRAVO SE POBURKVAM!AKO MISLITE 4E MOGA DA SE BORQ KAJETE MI PO KAKUV NA4IN DA STANE?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Ами ако той те обича още естествено че трябва да се бориш,но първо трябва да разбереш дали все още изпитва чувства към теб-иначе и да се съберете ако няма любов всичко е някаква илюзия и няма смисъл.Успех![]()
Абе много не ми се връзва да ти казва колко те обича,пък да си прави каквото си иска!Ще се бориш,ако си уверена че той има чувства към теб.А за да провериш това или почни да флиртуваш с него или пък проведете един сериозен разговор.Няма друг начин!Ако и двамата искате да сте заедносъберете се!Но ако той използва тва че още изпитваш нещо към него и се натиска с която му падне,говерейки че те обича
не се занимавай с него и продължи напред,защото той не е единствения на тази планета
![]()
ostavi go na mira...PISNA MI OT NQKVI JENKI,KOITO SE BUTAT NA SILA PRI MOMCHETATA