.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: sled sex

Guest

sled sex

i taka vapros kam momi4etata - sled parviq pat kogato spahte s mom4e cikala doide li vi na to4nata data ili vi zakasnq?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Vsichko tochno
    Blame the sin, not the sinner.

една
    Guest
    закъсня,и то доста

Guest
    doide to4no

Guest
    i kakvo ako zakasnee da tarsq lekari ili testove za bremennost li ??????????????????????????????????

Голям фен
    Град
    Pleven
    Pochakai povechko--nali ste vzeli predpazni merki vse pak. Nedei se spicha taka. Spokoino.
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Vsichko tochno
    2 т. от правилника. Бан на профил

гостт
    Guest
    на мене ми закъсня цял месец ама всичко е наред

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Vsichko tochno

ami i pri men si doide to4no..ama taka se bqh pretesnila 4e nqma na kade(takmo bqh si kupila test za bremenost i to mi doide taka4e ne stignah do tam da go izpolzvam )..no ako se pritesnqva6 otiva6 v nqkoq apteka i si kupuva6 edin test za bremenost. struva 2i 90 do 4 i 90 ...prosto spokoino

USPEH!!!dano svi4ko e nared!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    ami na men si mi doide tochno,vypreki,che super mn se bqh stresirala,slava bogu vs beshe ok,nz zashto obache golqma panika me beshe obhvanala obache po-dubre dishai spokoino i ne se pritesnqvai,zashtoto moje da ti zakysnqva i ot stresa,na koito se podlagash kato postoqnno si mislish dali shte ti doide ili ne,uspokoi se malko i vs shte e nared,uspeh mila
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    zakasnia... to e normalno da zakasnee sled parvite niakolko pati ..

Повече от фен
    ni6to ti nema
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Emi pozukusnq malko. Ama to po-golqmata chast ot problema beshe v men. Ne znam zashto si bqh vtulpila razni gluposti i napravo bqh izpadnala v ujas...za momcheto da ne govorim. Sled kato si napravih test se uspokoih i na sledvashtiq den mi doide. Taka, che spokoino i vsichko shte e nared.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Ами при мен закъсня малко и на всичкото отгоре продължи 13 дни....споко не се спичай толкоз
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Guest
    oki ami tezi testove za brmenost na vseki li gi prodavat(az sam na 15)

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ох моя закъсня с 2 седмици и направо се бях побъркала само за тва си мислех и ми беше страшно притеснено
    в крайна сметка обаче си дойде де такова голямо облекчение изпитах.. не е истина
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

LoLi_f
    Guest
    vsi4ko si doide na to4nata data pak to i ne s eobijdaite ama e tapa taq tema eee pone az tai misl

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na men mi zakasnq..Ne se pritesnqvah mnogo az ama momcheto beshe izpadnalo v trans..beshe otkachil..prez polovin chas me pitashe kfo stava..ne mojeshe da spi vecher..Naprao ujas..Edna sutrin mi zvani i vika "Kfo praish kfo stava?" i az - "Imam dobri novini - doide mi!" i toi sigurno beshe skochil do nebeto hahaha

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    xexexe 1 den sled parviq pat mi doide
    Love you Kris !!!

ако не ти е редовен можи да ти закъснее доста.. но ако е редовен би трябвало да си доиди на точната дата
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си