- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sled sex
i taka vapros kam momi4etata - sled parviq pat kogato spahte s mom4e cikala doide li vi na to4nata data ili vi zakasnq?
закъсня,и то доста
doide to4no
i kakvo ako zakasnee da tarsq lekari ili testove za bremennost li ??????????????????????????????????![]()
Първоначално написано от Atula
2 т. от правилника. Бан на профил
на мене ми закъсня цял месец ама всичко е наред
Първоначално написано от Ice_Queen
ami i pri men si doide to4no..ama taka se bqh pretesnila 4e nqma na kade(takmo bqh si kupila test za bremenost i to mi doide taka4e ne stignah do tam da go izpolzvam)..no ako se pritesnqva6 otiva6 v nqkoq apteka i si kupuva6 edin test za bremenost. struva 2i 90 do 4 i 90 ...prosto spokoino
USPEH!!!dano svi4ko e nared!!
ami na men si mi doide tochno,vypreki,che super mn se bqh stresirala,slava bogu vs beshe ok,nz zashto obache golqma panika me beshe obhvanalaobache po-dubre dishai spokoino i ne se pritesnqvai,zashtoto moje da ti zakysnqva i ot stresa,na koito se podlagash kato postoqnno si mislish dali shte ti doide ili ne,uspokoi se malko i vs shte e nared,uspeh mila
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
zakasnia... to e normalno da zakasnee sled parvite niakolko pati ..
ni6to ti nema
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Emi pozukusnq malko. Ama to po-golqmata chast ot problema beshe v men. Ne znam zashto si bqh vtulpila razni gluposti i napravo bqh izpadnala v ujas...za momcheto da ne govorim. Sled kato si napravih test se uspokoih i na sledvashtiq den mi doide. Taka, che spokoino i vsichko shte e nared.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами при мен закъсня малко и на всичкото отгоре продължи 13 дни....споко не се спичай толкоз![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
oki ami tezi testove za brmenost na vseki li gi prodavat(az sam na 15)![]()
ох моя закъсня с 2 седмици и направо се бях побъркаласамо за тва си мислех и ми беше страшно притеснено
в крайна сметка обаче си дойде детакова голямо облекчение изпитах.. не е истина
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
vsi4ko si doide na to4nata data pak to i ne s eobijdaite ama e tapa taq tema eee pone az tai misl![]()
![]()
![]()
Na men mi zakasnq..Ne se pritesnqvah mnogo az ama momcheto beshe izpadnalo v trans..beshe otkachil..prez polovin chas me pitashe kfo stava..ne mojeshe da spi vecher..Naprao ujas..Edna sutrin mi zvani i vika "Kfo praish kfo stava?" i az - "Imam dobri novini - doide mi!" i toi sigurno beshe skochil do nebeto hahaha![]()
![]()
xexexe 1 den sled parviq pat mi doide![]()
Love you Kris !!!
ако не ти е редовен можи да ти закъснее доста.. но ако е редовен би трябвало да си доиди на точната дата
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...