- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-добрите презервативи ?
Кажете на кой презерватив имате най много доверие.
Дюрекс ли, ако е на кой модел и така, дали е на LifeStyles и т.н., кажете, че вече не ми се пишат теми за скъсани презервативи :Р
Само да вмъкна нещо - искам най-вече мнение за презервативи които биха издържали на... ЯК секс
Лек ден![]()
Само Durex
Какви по точно ?Първоначално написано от Анонимко
Extra Hard. For Ass fucking.Първоначално написано от Цеци Пенев
Аз използвам Life Style и съм много доволен от тях
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Шегуваш ли ме или наистина намерих най-сетне презервативите за мен
![]()
durex si4ki sa hubavi i izdarjat pri "qk" sex![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Opredeleno Durex!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
durex ili united colors of benetton
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
OPREDELENO DUREX \/ ama da ti kaja posledno vreme s priqtelq mi sme polzvali i SPORTEX i sa6to sa hubavi! no DUREX sa si nai-dobre de!!!
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
a priqtelq mi pak kazva 4e one touch bili super pak te sa 25st vie mislite li 4e sa zdravi
az li4no predpo4itam po skapi po spokoina sam
Benetton
Durex sa nai-smotanite prezervativi.....kasat se vednaj na 3 pati....ne znam kvo im haresvate tolkoz
Lifestyles Play ei za tetava stava vapros
mi nai hubavite spored nas s priqtelqt mi sa lifestyles warming pleasure i durex tingle.
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп