- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пробвали ли сте ИСПАНСКА МУХА
пробвали ли сте действието на испанската муха ?
как деиства на едно момиче ?защото ми се струва че е пълна измишлиотина
http://www.bulsexshop.com/index.php?...roducts_id=523
Все още не, но съм навитак да опитам такова нещо.
nesum
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Не съм![]()
Охооо, проблем нямам от страна на момичето ми, но ще ми е интересно да видя какво ще стане като земе една испанска мухичка![]()
gledah gledah taka i ne razbrah kakvo e tova?!! pls kajete mi...
Мяза ми на наркотик.
Мисля че е някакъв стимулант но не съм сигурен.Само съм чувал за т`ва нещо.
Най-ефективния и известен афродизиак с вековни традиции е Испанската муха. Капки ,които имат възможността да превазбудят до неузнаваемост този които ги изпие. Ефектът е уникален. Сложете няколко кап4ици скришом на партньора или някои който искате да изживее с Вас незабравими сексуални изживявания и пове4е не мислете.Вси4ко се нарежда така както желаете. Вследствие от тях се повишава потентността и сексуалното желание. Опримална доза : 5 до 10 капки.Може да се смесва с всякакви напитки без да променя вкуса им.
Ми и аз съм на това мнение... Опият, наркотик... нещо дето 'сваля задръжки' бооооооже...Първоначално написано от `Death`Whore`
и аз не съм но бих пробвалаПървоначално написано от joro_tev
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
Love you Kris !!!
Откъде могат да се вземат единични таблетки ?
2т. забрана за ползване на профил
tup li si kazaha `e sa kapki ne hap4eeta + 4e ne e narkotik afrodiziak ne e narkotik !!!1 abe deca q se osaznaite malko vijte v google.com
da se poosvedomite ... basi naivnite lapeta![]()
http://pazar.bg-sex.com/cosmetics/?488
eto tva e Istinskata Ispanska Muha ne HAP4ETA
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
В секс магазините дали го има ?
2т. забрана за ползване на профил
Не съм пробвала и нямам желаниеЗащо ми е нещо изкуствено?!
abe i az ne sam opitala ama merakliite da vnimavat minalata sedmica edna priqtelka vze takav opiat i sled tova izglejda6e tragi4no i ne se 4uvstva6e nikak fantasti4no edvam hode6e Vnimavaite hora!!!
jiveq vav varna i se 4udq ot kade moga da si nabavq takova ne6to????sy6to taka kolko struva??mn sam navit ama problema e 4e sam na 16 ;( iii dali 6te moga da si kupq ot magazin ot varna i kade se namira takav magazin???
Ne sam opitvala.Zvu4i dobre,no nqmam jelanie(koi znae kak 6te se 6uvstvam sled tova)
Първоначално написано от LiSiKa
qko epriznavam 4e ne sum probvala6toto i po-princip nqwmam nujda ot afrodiziaci
no sum navita da probvam
mojei da po-razli4no
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
e dobre de ot de moje da se kupi ot varna
mi izpu6ete po edno 4adel4e i dvamata i 6te prejiveete nai strahotniqt sex
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп