Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
уффф тази история като за сапунен сериал:] хаха бъзикам се
Сега по темата ми виж мисля,че това момче не заслужава да е с теб...Той незнае какво иска.Първо ти се обажда-тръгвате,после пък казва,че го дразнел гласът ти-късате,после пак ти реве по тел-а,пак тръгвате....и така до кога можеш да продължаваш?! Бебешки изпълнения прави той според мен!
А за какво спи с тази твойта приятелка?Това изглежда се едно ти не го привличаш...Ако той те обича истински ти ще си единствената за него,най-добрата във всичко...ако питаш мен,той малко е неориантиран ,в смисъл иска нещо и от двете,но незнае как да го получи....пък и не може да ви разиграва и двете....

П.С а и още нещо,тая твойта съученичка има ли акъл при положение,че знае за какво я използва той,има да тръгне с него....Пък и да пуснеш на някой още на първия ден,това е вече....незнам...
И накрая моя съвет:Зарязваш го,и си намираш някое готино момче,за което ти ще бъдеш момичето, което да те уважава и да те обича истински!Успех

Moqta fr nqma akul na sus vseki s koito trugne spi na s;edva6iq den i obi4a da se ebe s gadjetata na priqtelkite si( natezi momi4eta im vikat k...i)Am tq sama 6te si 4upi nqkoi den glavata