- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪпрос към момчетаа???
така момчета искам да ви попитам дали е проблем за вас значи ходя на кола маска(за отдолу говоря)и да ви попитам значи 2 седмици сичко е о к гладко си е супер ама после като трагнат да растат нали неможе веднага да се махнат трябжа да пораснат малко и та питам ви като видите на момичето така в процес на растеж какво си мислите и дали е проблем за вас?
п.п.Нз каде да сложа темата за което се извинявам![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от :))))))))))))))))))
абе щом не е руното на Язон става.. кво чук си. аз лично нямаше да ми дреме, даже яко че си правиш кола маска. малко са момичетата които го правят, евала. =D>
2,3,13 tochka
Първоначално написано от laynovoz
Явно си попадал, на които не си подържат интимните части. Иначе не може вечно да си гладка като прасковка.![]()
2т. забрана за ползване на профил
ми деда знам... може..Първоначално написано от LoRinSeR
2,3,13 tochka
no problem
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Първоначално написано от laynovoz
Това е можеби най лошия момент който може се случи на нищо неподозиращо момче да набара кака с гориста месност![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Бе щом няма да ги оставиш да растат а ги махаш никакъф проблем не е!
еми мн ясно че не ги оставям и ви питам само за тва дали като са около 34 милиметра докато успеят да се захванат за коламаска пречи![]()
опа![]()
![]()
![]()
![]()
имах предви 3 или 4 милиметра ане 34
![]()
![]()
![]()
![]()
абе ти от кой град си? хаха базикам сеПървоначално написано от :))))))))))))))))))
2,3,13 tochka
Виж какво, мила, вие ако се обичате това
ще е най-последното нещо, което ще ви интересува, да ти кажа. Аз се епилирвам, и при мене трябва да мине време до следващата епилация, да порастат, ама ми се е случвало изобщо да не се епилирвам и приятеля ми да не му прави впечатление. И го питам: "абе писе, да се епилирвам ли, кажи??" И той вика: "Ааа, ако те мързи - недей. Мен изобщо не ми пречи." Така че си прави изводите. е, естествено не говорим за някоя мироносова овца... Но точно такива косъмчета изобщо не биха направили впечатление на човек, който те обича. А в крайна сметка няма да го правиш с някой, който не те обича, я. Макар че се сещам как преди да го направя с приятеля ми за 1ви път се епилирах абсолютно цялата, мазах се с незнам си какво, парфюмирах се, къпах се, контих се... пфф божкейй...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
[quote=")))))))))))))))))"]така момчета искам да ви попитам дали е проблем за вас значи ходя на кола маска(за отдолу говоря)
и да ви попитам значи 2 седмици сичко е о к гладко си е супер ама после като трагнат да растат нали неможе веднага да се махнат трябжа да пораснат малко и та питам ви като видите на момичето така в процес на растеж какво си мислите и дали е проблем за вас?
п.п.Нз каде да сложа темата за което се извинявам![]()
![]()
[/quo
аз съм момче и също си права кола маска ! На теб би ли ти пречило да правим секс ,ако имам леко поникнали косъмчета ! (говора примерно да не си помисли6 4е ти права нчкакви намеци или не6то таакова)![]()
![]()
spored men tova e poslednoto ne6to , koeto edno mom4e trqbva da gleda![]()
Naskoro govorih s edin pr .. 22 god. .. I kaza che 90% ot momichetata s koito e bil sa bili s runoto na Qzon..predstavqte li si? Ujas..Първоначално написано от laynovoz
ММ да в процес на разстеж може все пак ,но не над 2 сантиметра все пак.Та тва ако те притеснява си е смешно.
90% ахахаххаха се едно е спал със 1000 жени и тва е нещо като статистикаПървоначално написано от Nadelina
![]()
еми това е истината....зажалост ко да са прай...![]()
2,3,13 tochka
на мен лично това не ми пречи, стига да държа на момичето и да го обичам...................а за косъмчетата въобще не ми прави впечатление!!!!
Аз мисля, че е тъпо момичетата да се притесняват от малко поникнали косъмчета на интимните части и момчетата да изискват тези косъмчета да ги няма! Когато вие, момчетата, започнете да се грижите за външния си вид, така че да ни е добре на нас .. може да има критики![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Обаче всеки месец трябва да оставяш космите поне седмица да израснат. И без това по 1 седмица в месеца момичето не е в кондиция да прави секс, още 1 седмица ли да не прави?Първоначално написано от Atula
аз си бръсна хуя кво..ааа...Първоначално написано от NaSty GiRl
![]()
2,3,13 tochka
abe tva ne e nai vajnotoako si nqkoi 100 kila i si super gladka ot dolu po-dobre li 6e e?
ako sa obi4ate tva nqma zna4enie \
/